Jump to content



GiGabyte 9800pro 128MB πρόβλημα?


GnG1416003205

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Εδώ και ένα χρόνο είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης κάρτας αλλά τώρα τελευταία έχω μερικά προβληματάκια.Την έχω σε default χρονισμούς αλλά έχω παρατηρήσει οτι σε κάποια games έχω artifacts.Στο cs:source π.χ σε κάποιες φάσεις που πυροβολώ με m4a1 ή με ακ47 οι σπίθες που δημιουργούν οι πυροβολισμοί έχουν artifacts.Τα fps παίζουν απο 30-60.Επίσης σε doom3 πάλι τα ίδια.Να σημειώσω οτι αυτά τα artifacts υπάρχουν και όταν κατεβάσω τις αναλύσεις των παιχνιδιών.

Στην αρχή σε προσπάθειες να τις ανεβάσω χρονισμούς δεν ανέβαινε πολύ και την είχα αφήσει default.

Το σημαντικό είναι οτι έχω πολύ αδύναμο τροφοδοτικό 220w και στο συστημά μου όλο και προσθέτω καινούργια πράγματα.Φταίει το τροφοδοτικό λοιπόν ή μπορεί να φταίει και η κάρτα μου?

Ευχαριστώ!

ps:Ο πυρήνας της κάρτας είναι ο 350.

Link to comment
Share on other sites

Κατ αρχάς το τροφοδοτικό στον Καιάδα επιτόπου. Εάν δεν φτιάξει και πάλι τότε κοίτα θερμοκρασίες. Μήπως φλάσαρες και ΧΤ βιος γιατί στους r350 το XT bios βγάζει artifacts όπου υπάρχουν shader effects...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.