Jump to content


Πως θα μεταφερω αρχεια απο laptop στο pc μου...


vazelo1442169074

Recommended Posts

Εαν εχεις ειδικο καλωδιο usb τοτε οκ.Ειδαλλως με τις καρτες δικτου με ενα καλωδιο crossover φτιαχνεις μια συνδεση.Με το δευτερο τροπο δεν θα σου παρει παραπανω απο 15-20 λεπτα να μεταφερεις τα αρχεια.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν ειδικά προγραμματάκια που χρησιμοποιούνται γιαυτό τον σκοπό και χρησιμοποιούν όλες τις διαθέσιμες πόρτες του συστήματος(usb - serial κλπ) και ίοσως σε βοηθήσει. Σαν removable disk δεν πρόκειται να το δει έτσι απλά πάντως.

Ένα προγραμματάκι που κάνει την δουλειά που θές είναι το Fastlynx usb. Απλά google it και θα πέσεις πάνω του και στα '' παρελκομενά'' του... αν με καταλαβαίνεις.....

Link to comment
Share on other sites

Γίνεται μέσω usb.Σαν removable disc δεν θα σε δει, αλλά κάνει το καλώδιο usb και την σύνδεσή του, σαν αν γίνετε μέσω κάρτας δικτύου. Είχα χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα της MSI για αυτή την δουλειά, που μπορείς να το βρεις εδώ : http://www.msi.com.tw/program/support/software/swr/spt_swr_list.php?kind=1

(είναι το τελευταίο κάτω κάτω - USB PC2PC Driver )

Conforms to USB 12Mbps Specification, Ver 1.1

• Single chip solution for host-to-host communication

• Network driver support running on Windows 98/2000/Me/XP

• Support TCP/IP, NetBEUI, IPX/SPX protocols

• File transfer application software running on Windows 98/2000/Me/XP

• Up to 8.6Mbps transfer rate

• Power management support

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.