Jump to content



αναβαθμιση BIOS vga


chilios

Recommended Posts

Εφόσον η κάρτα σου πιάνει όμως τις συχνότητες της χτ δεν υπάρχει και κανένας λόγος για μενα να κανεις κάτι τέτοιο αν γίνετε ....

Γιατί να μπεις σε μια διαδικασία με αμφίβολα και επικίνδυνα αποτελέσματα........?

Link to comment
Share on other sites

σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση bios τηςvga ατι 9600 se σε 9600 χτ αλλα φοβαμαι μηπως την καταστρεψω εσεις τι λετε? (πανω εχει μονο ψυκτρα χωρις fan) :102:

νομιζω ότι η SE δεν πιάνει τους χρονισμούς της ΧΤ ειδικά χωρίς φανακι. Πάντος αν έχεις κάποια pci vga κάντο άφοβα. Μιας και μπορείς να bootαρεις σε περίπτωση προβλήματος απο την pci και να ξαναφλασάρεις την agp

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να μετατρέπεται η SE σε τίποτα.

Κι ομως εγινε!Η ταπεινη 9600se δουλευει ~500Mhz Core και γεν θυμαμαι ποσο στην μνημη.Και τα pipelines ενεργοποιηθηκαν αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.Πηγα και το ειδα!!!!!! :026: :026:

Link to comment
Share on other sites

Η SE δε μπορεί να δουλέψει σαν καθαρή ΧΤ. Πρώτα πρώτα οι μνήμες.... Δεύτερον τα pipelines δε ξέρεις αν θα ανοίξουν και αν όντως ανοίξουν πιθανόν η κάρτα να σου σκάσει. Πολλές ATi χάλασαν μετά από λίγο καιρό ξεκλειδώνοντας τα pipelines. Τρίτον αλλά ευκολότερο η ψύξη. Χωρίς ψύξη δεν πάς πουθενά. Αλλά αυτό μάλλον φτιάχνεται εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

Πιάσε και την ψύκτρα την vga όταν δουλέψει για αρκετές ώρες να δείς κατα πόσο ζεστένεται και δες θερμοκρασίες γιατι μου φένεται περίεργο με μαμα ψυκτρα να δουλεύει σε χρονισμούς ΧΤ χωρίς artifacts. Mαμ@ακία τότε που πήρα την 9600προ :067:

Link to comment
Share on other sites

Ποιά pippelines ρε παιδιά 4 δεν έχουν όλες οι 9600 (SE, σκέτη, pro, XT)? Η SE διαφοροποιείται σε σχέση με όλες τις άλλες στον 64 αντί 128 bit mem controller. Όσα mhz και να πιάσει κανείς με όυι μνήμες και να ναι ΧΤ δεν πρόκειτε να γίνε δυστυχώς ποτέ :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.