Jump to content



Πρόβλημα στην Εγκατάσταση του Office 2000


imaginas

Recommended Posts

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το office 2000 αλλά μου ζητάει το service pack 4 το οποίο όμως είναι ήδη εγκατεστημένο.Το έχω και σε cd αλλα δεν είναι bootable.Εχει κάποιος ιδέα τί να κάνω;

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον προσπαθείς να εγκαταστήσεις το Office 2000 σε Windows NT ή 2000 υποθέτω και σου ζητάει το SP4!?Σίγουρα το έχεις μέσα?Δοκίμασες να εγκαταστήσεις μόνο το SP4 από πάνω και μετά να δοκιμάσεις να βάλεις το Office!?

Link to comment
Share on other sites

Το SP4 ειναι εγκατεστημένο.Εχω windows 2000 professional
Δοκίμασες να το βάλεις μόνο του!?Δηλαδή να κάνεις επανεγκατάσταση μόνο του SP4!?Μπορεί να έχεις βάλει κάτι, που να αντικατέστησε κάποιο αρχείο που το ζητάει το Office 2000.Αλήθεια, το Office το βάζεις σε clean install ή έχεις εγκαταστήσει και άλλα πράγματα πιο νωρίς!? :108:
Link to comment
Share on other sites

Εχω βάλει πολλά προγράμματα.Μάλλον δε θα γλυτώσω το format
Δοκίμασε να ξαναβάλεις από πάνω μόνο το SP4 μήπως και διορθωθεί.Εάν δεν φτιάξει, τότε ναι μάλλον πας για format.....
Link to comment
Share on other sites

Προρπάθησε να βάλεις μόνο κάποιο από τα συστατικά του office πχ Word. Καμμιά φορά αν κάνεις full εγκατάσταση από την αρχή τραβάει ζόρι. ν βάλεις μόνο το ένα μετά μέσα από το control panel κάνε προσθαφαίρεση στα componet.

Και βλέπουμε...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.