Jump to content


Διλλημα για καρτα pci-ex !


arj

Recommended Posts

Μιας και ο καιρος της αναβαθμισης φτανει σιγα σιγα αρχιζω και ψαχνω τι θα αγορασω. :041: Στην καρτα γραφικων ειμαι σε διλλημα μεταξυ της prolink και της msi. Αυτο που θα ηθελα να μαθω περισσοτερο ειναι αν μεταξυ των μοντελων pci-ex και agp (που εχουν συζητηθει αρκετα) υπαρχουν διαφορες πχ στα ρολογια στην υλοποιηση κλπ.

Αν δεν υπαρχει διαφορα θα ηθελα απλα την γνωμη σας για ποια να διαλεγατε εσεις. Οπως επισης και αν εχετε καμια εμπειρια απο αυτες τις καρτες.

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε λάβε πολύ σοβαρά υπ όψην σου τις 6200. Εάν δεν πάρεις SLi μητρική, τότε ρίξε μια ματιά σε έταιρο forum για το πώς τις μοντάρεις σε 6600. Κλοκάρουν άνετα 500+ mhz και το τελικό αποτέλεσμα απ ότι είδα να πλησιάζει άνετα 9800προ (όχι ΧΤ) και όλα αυτά με 100+ €.....μόνη παραφωνία η έλειψη sli αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα.

Link to comment
Share on other sites

Το sli σε πρωτη φαση δεν με πολυ ενδιαφερει αν και δεν εχω καταληξει ακομα λογω του οτι και η διαφορα τιμης στις μητρικες δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλη. Οτι και να πω περι sli τωρα θα ειναι ψεμα. Παντως πολυ ενδιαφερον αυτο για το μονταρισμα της 6200. Θα το checkαρω.

Link to comment
Share on other sites

Μολις ειδα αυτο που μου ειπε ο outlaw και μπορω να πω πως ειναι μια ενδιαφερουσα αποψη.Ειναι καλη προταση για καποιον που παιζει λιγα παιχνιδια και δεν τον ενδιαφερουν τα benchmarks και θα ηθλε τα λεφτα που θα εδινε για καρτα να τα δωσει σε mobo+cpu.

Σ.σ εγω!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.