Infected_Silence Posted March 6, 2005 #1 Share Posted March 6, 2005 Γεια σε όλους.Χρειάζομαι λίγη βοήθεια.Eχω έναν athlonXP 2000 με mobo msi 745ultra ms6561 και κάνοντας ο/c μέσο βίος ανεβάζω fsb από 133 σε 145 και αφήνω πολλαπλασιαστή και Vcore k αλλα σε αυτό η default.Ο H/Y είναι εντάξει για κάνα 2 μέρες και προγράμματα όπως το hardinfo2002 λεει ότι είναι σταθερό το system και όλα πανε ρολοι.Μετά από κάποια επανεκκίνηση συνήθως η κάποια άκυρη στιγμή που ανοίγω το pc δε δείχνει τίποτα η οθόνη (ο η/y ανοίγει) και από πράσινο το λαμπάκι στην οθονη γίνεται πορτοκαλι και μαύρο σκοτάδι,τον αφήνω λίγο και βγάζοντας το ρεύμα η μετά από "μερικες" προσπάθειες εκκίνησης ανοίγει μου λέει press f1 η del για setup και έχει βάλει fsb 100 ratio 1:1 από 4:3 που ήταν και γενικά ο επεξεργαστείς λειτουργεί σε 1,2 GHz.Περισσότερες πληροφορίες:VGA geforce 4 mx440 64mb ram έχω μια 256 ddr και μια 256 sd νομίζω που λειτουργούν αν δεν κάνω λάθος στα 133 η 142 (είναι k ξεχωριστά)απλά πίστευα πως μπορώ να κάνω 9-10 ο/c χωρίς να συμβεί κάτι άσχημοhelp please,τι νομίζετε ότι φταίει?thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Posted March 6, 2005 #2 Share Posted March 6, 2005 Ελληνικα please.... η Greeklish converter! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Posted March 6, 2005 #3 Share Posted March 6, 2005 Σπανια μητρικη αλλα μεχρι τα 166ΜΗz FSB η μητρικη δεν πρεπει να εχει προβλημα.Το προβλημα μαλλον ειναι ειτε α)Στο ασθενες τροφοδοτικο σου β)Θελουν ταση οι μνημες σου ή ο CPU ή ζεστενεται η CPU.......To οτι ξεκιναει με τα fail safe defaults δεν ειναι κατι το περιεργο που λες στο τελος........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Posted March 6, 2005 #4 Share Posted March 6, 2005 δες αυτα που λεει ο ThorLite και προσθετω και εγω sdr και ddr μαζι?πως?κατ αρχην βγαλε την sd και ασε μονο την ddr.αν εχεις ξεκλειδωτο επεξεργαστη παιξε με 166fsb και τον παλλαπλασιαστη,πιστευω με 10*166 η 10,5*166 δεν θα εχεις προβλημα ουτε θα ζητησει ρευμα η cpu.και βαλε το σταθερα 1:1,μην βαζεις διαιρετες στους AMD XP.αν εχεις την εργοστασιακη ψυκτρα βγαλε την ασπρη παστα απο κατω και βαλε AS5 η AS3 η Ceramique. ΥΓ.η MSI σου βγαζει το λαδι,αλλα αν την στρωσεις ειναι σκυλι στην αντοχη,βλεπω απο την δικια μου,3 ζευγαρια μνημες αλλαξα μεχρι να της αρεσουν,την εχω γ@@@@ αλλα ακομα να παραδωσει πνευμα.LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts