Jump to content



Zalman 5.1 Headphones παράλληλα με 5.1 Speakers


n1ck0s

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω τα Ζαλμαν 5.1 ακουστικά για το PC. Αυτή τη στιγμή έχω 5.1 Altec Lansing ηχεία, αλλά μετά τις 12 μου κάνουν παράπονα για το θόρυβο. Επειδή συνηθίζω να βλέπω ταινίες κατά τις 11-12 το βράδυ θέλω να πάρω ακουστικά 5.1 αλλά θέλω να τα έχω παράλληλα με τα ηχεία μου... δεν λέει να συνδέω-αποσυνδέω συνέχεια τόσα καλώδια.

Γίνεται να μπούνε "παράλληλα"; Η σύνδεση είνια αναλογική και σκεφτόμουν να πάρω τρία ανταπτοράκια που χωρίζουν το ένα mini-jack σε δύο. Θα έχω πρόβλημα με την ισχύ ακόμα και αν ένα από τα δύο είνια κλειστό? Γενικά τι προτίνεται?

Link to comment
Share on other sites

Βασικά το πρόβλημα είναι να βρεις καλής ποιότητας adaptors, εγώ το δοκίμασα με 4 διαφορετικούς αλλά πάντα είχα απώλειες. Τελικά κατέληξα στο να ενεργοποιήσω την onboard κάρτα και να συνδέσω τα ηχεία εκεί και τα ακουστικά στην audigy. με μία κάρτα πάντως με adaptors σίγουρα θα έχεις απώλειες. Εγώ νομίζω οτι στην θέση σου θα έκανα ένα panel με προεκτάσεις για να φέρω μπροστά τα καλώδια του ήχου και να μπορώ να αλλάζω εύκολα τα καλώδια.

Link to comment
Share on other sites

Η απώλεια που λες παλεύεται? 'Η η διαφορά στην ισχύ είναι τραγική? Ακόμη και να είχα panel μπροστά δεν θα καθόμουν να βάζω-βγάζω καλώδια... βαριέμαι.

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.