Jump to content



Απαραδεκτη η HP στην εγκατασταση Drivers.


arj

Recommended Posts

Λοιπον σημερα εχω τρομερα νευρα με την %^&* ΗΡ. Ειναι απαραδεκτη οι ανθρωποι. Για να εγκαταστησεις ενα πολυμηχανημα printer-scanner να θες 700 περιπου mb αχρηστα προγραμματα?

Και ενταξει βαλτα μεσα στο cd δικαιωμα σου ειναι. Αλλα γιατι εγω ο ταλαιπορος τεχνικος που παω στον χψ ασχετο να πρεπει να κατσω να περιμενω τοση ωρα για να εγκατασταθουν εφαρμογες του τυπου Share to Web, HP Drirector κλπ κλπ κλπ. Σαβουρα κοινως. Ας δινει επιλογη custom και να διαλεγεις τι θα βαλεις. Και αυτο που χρειαζεται τι ειναι? Ο driver του εκτυπωτη, o driver του scanner και το προγραμμα του για να σκαναρει. Ουτε 100mb δηλαδη.

Γιατι τοσα αχρηστα πραγματα?

Link to comment
Share on other sites

Δυστηχως ρε φιλαρακι οτι χρεωνει το αφεντικο τα βαζει στην τσεπη του. Εγω ενα στανταρ μισθο εχω. Και κανα τυχερο που και που.... Μετα απο καποια ωρα οτι και να παρεις απο χρηματα οπως και να 'χει θες να πας και σπιτι σου...

Link to comment
Share on other sites

εχει χρειαστει να βαλω τους οδηγους στο πολυμηχανημα μου 2-3 φορες μετα απο κατι φορματ κτλ και εχω αγανακτησει!μιλαμε για 700ΜΒ το full και 300 το minimum..ΕΛΕΟΣ!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!

Πεσταααα....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.