Jump to content



Dual monitors!!!


oforous_bilatos

Recommended Posts

Δεν ήξερα που αλλού να το γράψω..!

Συνδέω μια τηλεόραση με το PC αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι σε άλλο δωμάτιο και δεν μπορώ αφού δώσω σήμα στην TV να ξαναεπαναφέρω την εικόνα στο PC μιας και δεν βλέπω!!!Ο τρόπος της βοής δεν πετυχαίνει και είναι πολύ κουραστικός!!!Χρησιμοποίησα ένα προγραμμα(TVtool) για να έχω εικόνα και στις 2 οθόνες αλλά παρόλο που λέει οτι η κάρτα μου το υποστηρίζει δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει..

Οπότε ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάτι άλλο αλλά δεν βρίσκω τπτ και έχω απελπιστεί..Έστω ένα shortcut key που να κάνει κατευθείαν την αλλαγή..

Έχει κανείς καμια ιδέα η λύση να πει γιατί δεν τη βγάζω αλλίως με restart συνέχεια..!?Η κάρτα μου είναι Chaintech geforce 4 MX440..

Link to comment
Share on other sites

Οπως λεει ο Adagio πρεπει να επιλέξεις Clone. Εχω και εγω την Geforce MX 440 με D-Sub και TV-Out και το υποστηρίζει!Κανοντας το μπορεις ευκολα να βλεπεις και στις δυο οθόνες και να ορίσεις και διαφορετικη αναλυση σε αυτες αν θες. Αυτη που θα επιλέξεις ως Primary θα ειναι και αυτη που θα απεικονίζει και το Video, πραγμα σημαντικο για την TV σου!Τελος θα μπορουσες να το γραψεις στον τομέα Οθόνες --> http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/forumdisplay.php?f=9

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ παιδιά..βασικά έχω βάλει εδω και καιρό τους τελευταίους drivers για την οθόνη αλλά δεν μπορώ με τπτ να αλλάξω από single-mode σε clone..τεσπά χρησιμοποίησα τα hotkeys και μπορώ πλέον να κάνω τη δουλειά μου..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.