Jump to content


help για upgrade


FatStyler

Recommended Posts

Hi παιδιά να ρωτήσω...Έχω έναν άθλον 64 3500 socket 939, μια μητρική ΜΣΙ K8n neo2 54G και geforce 6800 GT και 512 mb kingston dual 400 mhz cl 2,5 και θέλω να κάνω ένα upgrade σε OCZ 1GB (512MBX2) PC3200 EL CL2 PLATINUM REVΙSION 2 400ΜΗΖ.... Αξίζει τον κόπο?θα δω τρομερή διαφορα?

Ακόμα στα games τι μνήμες λένε πιο πολύ?Από αρκετούς έχω ακούσει ότι για games να βάλω kingston.

Αν βάλω αυτές τις ocz ύστερα το system μου θα είναι το απόλυτο pc για games?

Από μερικούς άκουσα και για θέμα ασυμβατότητας αυτών τον ocz με τον άθλον μου...θα έχω πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι που βρεθήκατε παιδιά αλλά ας μην το κάνουμε chat το thread ε? ;)

Λοιπόν, FatStyler διαφορές θα δεις κυρίως αν υπερχρονίσεις το σύστημά σου. Το cl2 των OCZ τους δίνει ένα κάποιο προβάδισμα στην ταχύτητα αλλά τίποτα το τραγικό ωστε να σε κάνει να αλλάξεις μνημες. Αν τις θες για overclock θα δεις διαφορά αλλά καλύτερα δοκίμασε πρώτα εως πόσο ψηλά πάνε αυτές που έχεις και μετά "επενδύεις" σε άλλες μνήμες.

Link to comment
Share on other sites

βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι τι μνήμες να βάλω ώστε να δω διαφορα χωρίς να τις πειράξω...ποτε δεν έχω πειράξει κάποιο part του pc μου..θέλω οι μνήμες που θα βάλω να είναι καλές χωρίς ο/c...Καταρχήν "ουτοσιαλως" θα αλλάξω ram γιατί θέλω 1 gb για τα games εγώ έχω 2x256 τώρα..

Link to comment
Share on other sites

μπορεις με λιγο ψαξιμο να βρεις kingston DDR400 του κιλου με τα τσιπακια που πετυχα εγω πριν μια εβδομαδα.pcb samsung και ΤCCC πιθανως σαν αυτα που φορουσαν κατι OCZ PC3700

δεν τις τερματισα γιατι βαρεθηκα τα τεστ,αλλα στα 243MHz 3-3-3-8 με 2,6ν και 250 3-4-4-8 με 2,65ν,ολα αυτα ακαυτες (με τη μια ξεκινησαν 233MHz μολις τις εβαλα).το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν τις αρεσουν τα χαμηλα timings αλλα ανεβαινουν αρκετα.

Link to comment
Share on other sites

αν μπορεις βρες με τσιπακια TCCD samsung (η ΤCCC),τις συμπαθουν πολυ οι Α64 απ οτι εχω διαβασει.δεν εχω δοκιμασει τις μνημες που αναφερεις.ψαξε στο φορουμ μηπως εχει ποσταρει κανενας πληροφοριες γι αυτες που λες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.