Jump to content



HELP!!! Radeon 9800Pro HELP!!!


noone85

Recommended Posts

Προχθές που έβαλα να παίξω λιγάκι το NFSUG2, έπαιξα κανά 5λεπτο και όταν πατάω το κουμπί για έξοδο στα Windows, μένει μια μαύρη εικόνα. Έκανα λοιπόν cold restart (καθώς τα Windows είχαν κρασάρει εντελώς), και όταν τελειώνει το φόρτωμα των windows, βγαίνει μια στρεβλωμένη εικόνα με κάτι γραμμές ξεκάρφωτες, και μετά από λίγο κάνει από μόνο του επανεκκίνηση και εμφανίζει τις επιλογές με safe mode κλπ.

Άμα πάω σε safe mode και απεγκαταστήσω τους drivers μπαίνει κανονικά στα windows. Έκανα μέχρι και φορμάτ, έβαλα άλλο τροφοδοτικό, έκανα εκκινήσεις μόνο με τα βασικά πάνω (hardware), αλλά το πρόβλημα μένει.

Η κάρτα έχει ψύκτρα την Thermaltake Giant 3, έχει περάσει καταστάσεις overclocking, αλλά όταν έτρεξα το nfs ήταν στις κανονικές συχνότητες. Ευτυχώς είναι μέσα σε εγγύηση, έχω την κανονική της ψύκτρα, και (ευτυχώς!!!) δεν έχω αλλάξει το bios της!!!

Υπάρχει καμιά λύση ρε παιδιά ή πρέπει να την πάω για αλλαγή;

Α, στο παιχνίδι δεν έβγαζε artifacts και έπαιζε στα κανονικά της fps.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.