Jump to content

noone85

Premium Members
 • Posts

  433
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by noone85

 1. Και λοιπόν; Τι σχέση έχει με αυτό που λέω εγώ;
 2. Μια ερώτηση. Έχω βάλει τα 7 στο laptop μου, και θέλω να κάνω κοινή χρήση φακέλου. Έκανα όλα τα προβλεπόμενα όπως τα ήξερα μέχρι τώρα, αλλά όταν κάνω browse από άλλους υπολογιστές του δικτύου, εκτός από τον φάκελο που έκανα χειροκίνητα κοινόχρηστο, μου εμφανίζει τον Public καθώς και τους φακέλους του user μου. Η επιλογή για μη χρήση του Public και των φακέλων του user μου είναι ενεργοποιημένη. Τι κάνω λάθος;
 3. Μια επισήμανση. Το ΙΕΕΕ δεν είναι πρωτόκολλο αλλά ινστιτούτο.
 4. Φίλε performer πες μου σε παρακαλώ το γραφείο από που το πήρες και πόσο;
 5. Φίλε μου κοίτα αυτό http://www.wmwifirouter.com/ Όταν ήμουν φαντάρος, ήθελα να έχω στο laptop μου internet. Είχα λοιπόν το wind plus non stop(χωρίς τον τωρινό περιορισμό των 40mb), φόρτωνα και αυτό το προγραμματάκι το οποίο χρησιμοποιούσε την hsdpa σύνδεση με την wind και την δρομολογούσε μέσω wifi στο laptop. Με λίγα λόγια στην πράξη είναι σαν να συνδέεσαι σε οποιοδήποτε router. Πάρα πολύ πρακτικό και χωρίς πολλές ρυθμίσεις μου έλυσε τα χέρια καθώς είχα και πολύ γρήγορο ίντερνετ(έπιανε κάπου στα 2mbit) έκτος του ότι είχε περιορισμό 1mb ανά αρχείο(το wind plus non stop). Ελπίζω να βοήθησα.
 6. Ρε παιδιά τόσοι ωραίοι SIP providers υπάρχουν οι οποίοι είναι και οικονομικά πιο συμφέροντες από το skype. Και τι έγινε; Αν και δεν νομίζω να κλείσει τόσο εύκολα..
 7. Φίλε είναι ανάλογα τις ανάγκες σου. Για τα SFP modules διάβασε εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Small_form-factor_pluggable_transceiver Από εκεί και πέρα η διαφορά managed - unmanaged είναι ότι στα πρώτα μπορείς να τα παραμετροποιήσεις. πχ να φτιάξεις vlans, να κλειδώνει η τάδε πόρτα με την τάδε MAC κλπ. Βέβαια στα web smart που αναφέρεις έχεις λιγότερες επιλογές, και μόνο ένα web interface. Αν πας σε πιο επαγγελματική λύση(cisco), μέσω serial και κονσόλας θα κάνεις τα πάντα. Όπως σου είπα και στην αρχή είναι ανάλογα τις ανάγκες σου. Αν χρειάζεσαι απλά ένα switch κ τίποτα παραπάνω, πήγαινε σε unmanaged. Είναι πιο φθηνά.
 8. Δεν την λέει στο Call History αν κάνεις tap σε αυτά που θες να δεις; Την συνολική διάρκεια για εισερχόμενες-εξερχόμενες, την δείχνει στα settings στο Device Information και καρτέλα Call Duration. Όλα αυτά σε HTC Diamond. Αλλά και σε όλα τα κινητά wm που είχα κατά καιρούς τα έγραφαν.
 9. Σε κλειστούς χώρους μην κοιτάς την απόσταση σαν μέτρα. Παίζουν ρόλο εμπόδια, Ηλεκτρομαγνητικός Θόρυβος κ.α. Μια χαρά είσαι πιστεύω. Εγώ με 802.11g και παρόμοιο χώρο και αποστάσεις, πάει κάπου στα 22...(αν και καμία σχέση με το Draft-N)
 10. Φίλε εντάξει, και 135Mbit δεν είναι λίγα. Είναι 35 παραπάνω από το μέγιστο θεωρητικό του 100BASE-TX ethernet!!! Η πτώση του σήματος μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Όπως πχ ή η πηγή ή ο δέκτης ή και οι 2 να βρίσκονται κοντά σε συσκευές ή αντικείμενα που επηρεάζουν το σήμα. Για παράδειγμα, ακόμα και ένας λαμπτήρας φθορισμού παράγει "θόρυβο". Φρόντισε το ρούτερ, να είναι σε "καθαρή" θέση. Τώρα, για την απόσταση σαλόνι-υπνοδωμάτιο δεν ξέρω για τι απόσταση μιλάμε. Και παρεμβάλονται τοίχοι. Φυσικά, είναι και το Draft-N που υποτίθεται ότι έχει αυξημένη εμβέλεια σε σχέση με τα 802.11b/g..
 11. Αντί για τα MW που συνηθίζουν να μας δίνουν, καλύτερα να αρχίσουν να βγάζουν τέτοια τροφοδοτικά σε ποιό λογικά επίπεδα ισχύος. Να έχουν efficiency όσο δεν πάει, να είναι αθόρυβα και αν γίνεται fanless όπως αυτό, και καμιά τιμούλα να έπεφτε δεν θα με χάλαγε. Ούτως ή άλλως λίγα PCs χρειάζονται πραγματικά 700W το πολύ.
 12. Ένα άλλο μειονέκτημα πιστεύω είναι το 50% διαμορφωμένο σε FAT32. Με λίγα λόγια, όποιος έχει αρχεία βίντεο πάνω από 2 GB δεν μπορεί να τα μεταφέρει στη συσκευή! Κατα τ'άλλα έχει καλα χαρακτηριστικά.
 13. Aspire δεν είναι μοντέλο της Acer; Ψηφίζω Dell. Μακράν.
 14. Ρα παιδιά αυτοί στη NZXT τώρα τελευταία την πρακτική τους στην τριγωνομετρία κάνουν; Πολύ άσχημο. Τα παλιά της κουτιά μου άρεσαν πολύ περισσότερο.
 15. Συμφωνώ. Κι εγώ θέλω ανεξάρτητα πλήκτρα για Home, End, PgUp, PgDown. Θα μπορούσαν τουλάχιστον αν ήθελαν να διατηρήσουν την μικρή διάσταση να τα φτιάξουν μικρά και να τα στρίμωχναν κάπου. Αδυναμία μου τα πληκτρολόγια laptop πάντως. Τι τιμή έχει;
 16. Αργείς ρε WiMax;;; Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο χωρίς WiMax και αποκλειστηκά VoIP τηλεφωνία;;;;
 17. Μάλλον λόγω του ότι η HOL χρησιμοποιεί VoIP στο κέντρο της μετατρέποντάς το σε κανονική PSTN από το κέντρο στο συνδρομητή. Κάτι θα έχει ξεχαστεί στην μεριά του κέντρου. Τώρα για το ADSL, συγχρονίζει; Δοκίμασε να βάλει άλλο(όχι της HOL) modem;
 18. Τα LG βάσει των Wind πρέπει να φτιάχνονται. Οπότε παρόμοια χαρακτηριστικά θα έχουν.
 19. Με συγχωρείς κιόλας, αλλά μου απαγορεύεις να πω την άποψή μου; Ένα μέρος του θέματος είναι από μόνο του eshop-blame που λες κι εσύ. Τόσο παράξενο και ακραίο ήταν αυτό που έγραψα πια;
 20. Παιδιά εγώ πάντως ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ πελάτης του eshop, το έχω ξεγράψει. Πλέον χρησιμοποιώ πολύ το skroutz και το ebay.
 21. Τι νόημα θα είχε να του έβαζαν esata με τόσο χαμηλό transfer rate; Επειδή σίγουρα δεν τον κόβει το USB.
 22. Για μένα είναι ανώριμη η τεχνολογία SSD για αποθήκευση δεδομένων. Προτιμώ τον παραδοσιακό μαγνητικό σκληρό. Ωστόσο, εάν δούμε καμιά τιμή γύρω στα 50 ευρώ(πράγμα απίθανο) για αυτόν, δεν είναι και άσχημα.
 23. Καλορίζικο φίλε. Έφτιαξα ένα παρόμοιο σύστημα πριν λίγες μέρες. Θα μείνει ικανοποιημένη η φίλη σου.
 24. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559571 Κοίτα τον παραπάνω επεξεργαστή. Είναι πολύ τίμιος για τα λεφτά του και "φιλικός στο περιβάλλον". Συνδίασέ το με την υπόλοιπη σύνθεση του cabdik
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.