Jump to content


Fortron vs Tagan


Necro

Recommended Posts

έχω τσεκάρει 2 psu ένα tagan χέγιε 420 watt και ένα "φορτρον" 400watt(www.multirama.gr).To tagan κάνει 95euro και το "φορτρον" 75euro αλλα έχω ακούσει πως τα "φορτρον" είναι καλύτερα τι λέτε???(τα 20euro θα μου χρησιμεύσουν για case!!!)(το σύστημα μου δεν είναι τίποτα το παραπάνω απότι βλέπετε κάτω!!!)

Link to comment
Share on other sites

παντος παιδια το εχω σκισει επιτηδες για να δω τι αντεχει οταν το πρωτοπηρα και καταφαιρε να τροφοδοτει και peltier και το συστημα(πρεπει να δινει παραπανω απο 420 που ειναι η ονομαστικη του) για 24 ωρες!(μετα εβαλα το πελτιερ σε αλλο τροφοδοτικο )!αυτο που ειχε ακουστει για τα tagan ειναι για τα 480αρια και την πρωτη παρτιδα(ειχαν ελατοματικους πυκνωτες)!τωρα εγω πιστευω οτι οποιο και να παρει θα μηνει οικανοποιημενος!

Link to comment
Share on other sites

']Τα 480αρια φίλε ta 2ra βγίκαν ελατωματικά αν θυμάμαι καλα [μπορει να κάνω και λάθος]

Το λέω αυτό σαν πρωην κάτοχος tagan 480 first version .

σωστος δικο μου λαθος!το προβλυμα ειταν σε κατι πυκνωτες που υπερθερμενονταν και τελικα τα επερναν στο κρανιο!!

Link to comment
Share on other sites

μάλιστα απότι βλέπω το "φορτρον" σας πάει καλύτερα!!!και γω συμφωνώ!!!(χάχα 20 euro είναι αυτά!!)anyway υπόψιν το σύστημα θα πάει γύρω στα 3,0-3,2 και η 6800 θα γίνει gt,βάλτε και κάνα εξάρτημα επιπλέον......λοιπόν ακόμα μου κάνει το 400ari το "φορτρον"????????(από case θα πάρω το NEMESIS ELITE της nzxt :054: :023: :054: :023: )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

επειδή όντως θέλω και λίγο παραπάνω έχω και άλλες λύσεις "φορτρον" 500 watt και ocz modstream 450watt (να εξοικονομήσουμε και τίποτα!) αλλα πηγαίντε και στο www.plaisio.gr και www.multirama.gr και πείτε μου κανένα!!!!:):):):)::):):):)):):)

Link to comment
Share on other sites

Eγώ έχω το πρωτό Tagan, τη μία τα έφτυσε η 3.3v γραμμή και έπεφτε σχεδόν στο 3.01

Το άλλαξα μέν ήταν και εντός εγγύησης.

Οι τάσεις με Northwood ήταν καλές. Με Prescott είναι ΧΑΛΙΑ!

Προφανώς κάνει undervoltage για να μήν υπερθερμαίνεται μιας και οι ανεμιστήρες του είναι χαμηλών στροφών (Αθόρυβοι)

Φίλος μου και αυτός με το Tagan και Prescott και τις ίδιες χάλια τάσεις έβαλε πάνω το Pegasus το 400w το οποίο είναι γύρω στα 30€ και είχε πολύ καλύτερες τάσεις.

Αν θέλεις Overclocking πάρε Fortron (Ανάμεσα απο τις 2 επιλογές) αν και κατα τη γνώμη μου μάζεψε κανα Φράγκο να πάρεις το OCZ Powerstream.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.