Jump to content



Περί CL......


Recommended Posts

Έψαξα το forum (ΜΝΗΜΕΣ) και δεν μπορώ να πώ ότι βρήκα κάτι που να απαντούσε στην απορία μου.Αν μου έχει ξεφύγει και έχει ξανασυζητηθεί ζητώ συγγνώμη.

Έχω μια μνημη Corsair 512 MB / 400αρα cl 2.5

Θέλω να βάλω 2 μνήμες επιπλέων Κingston 512 MB ( η καθεμία) / 400άρες cl 3

Η μητρική μου ειναι η ASUS A7N8X - E deluxe ( 3 υποδοχές μνήμης)

Θα υπάρχει πρόβλημα ? γνωρίζει κανείς ?

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν κανω λαθος θα τρεχουνε στα 333 αν γεμισεις και τα 3 slots.... Κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα συμβατοτητας.

Επειδη ειδα τον τιτλο σου... Εννοειται οτι θα δουλευουνε στα timings του πιο αργου spd απο τα 3 dimms. Αν εχεις 2 στικς 2-2-2 και βαλεις ενα τριτο 3-3-3 θα δουλευουνε και τα 3 στα 3-3-3 απο την μανα τους...

Link to comment
Share on other sites

Μωρέ στα 400 θα δουλέψουν, αλλά...δεν θα επιτύχεις σωστό dc με 3χ512...ίσως 2χ256 να είναι καλύτερη επιλογή, μα βασικότερο όλων είναι οτι η συγκεκριμένη μητρική έχει πρόβλημα με το cl3 οπότε το 2.5 ε.ιναι μονόδρομος.

Link to comment
Share on other sites

Σιγά το πράμα ρε SLN, ουδής γεννήθικε παντογνώστης και αλάνθαστος (εγώ πάντως ανορθόγραφος σίγουρα)....το πρόβλημα φίλε thunder είναι οτι με όποια ντιμάκια δοκίμασα να παίξω με cl3 συναντούσα ένα κάρο προβλήματα...errors στα default, μετά απο αλλαγή bus στο bios και save&exit ήθελε clearcmos αλλιώς blank screen και άλλα ευτράπελα. Και με μνήμες που υπήρχαν στη λίστα συμβατότητας της Asus παρακαλω....εαν μπορείς απέφυγε το cl3 και πάρε 2.5 ή 2 :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.