Jump to content

Δεν βλεπει το floppy


Recommended Posts

Eχω το συστημα της υπογραφης μου (το πρωτο)

Παρ'ολο που το ΒΙΟS βλεπει το floppy μια χαρα , και boot disk να βαλω δεν μπουταρει με τιποτα (εννοειτε οτι το εχω ρυθμισει απο BIOS να φορτωνει πρωτα απο δισκεττα)!(μονο το λεντακι αναβει!)

Παω να κανω install τα windows και οταν μου ζηταει δισκεττα για sata , την βαζω , αλλα τιποτα!

Εχω δοκιμασει 2 φλοππυ (ενα καινουργιο μαλιστα!) αλλα τζιφος!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ , ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!

Link to comment
Share on other sites

Έχεις σίγουρα συνδέσει σωστά την καλωδιοταινία!?Μήπως έχει κοπεί?Το ότι ανάβει το led σημαίνει ότι παίρνει ρεύμα.Ξαναδοκίμασε με την καλωδιοταινία.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά δεν έχω μόνο εγώ αυτό το πρόβλημα κάθε φορά που στήνω καινούργιο μηχάνημα.

Braveheart μάλλον στην ταινία είναι το πρόβλημα ως προς τον τρόπο που την τοποθέτησες. Δοκίμασε να την βάλεις ανάποδα και στο floppy αλλά και στη μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Το δοκιμασα αλλα τζιφος!!!!!!!!!!

Παω για RMA !!!!!!

YΓ Ημαρτον , τι μουτζωμα εχω φαει?!?!?!?!?!

Μη βιάζεσαι βρε... Δοκίμασε με κάποια άλλη καλωδιοταινία...

Επίσης αν έχεις έξτρα κάρτες μέσα στο PC σου, βγάλτες για λίγο.

Link to comment
Share on other sites

δες αν ειναι enabled η επιλογη onbaord FDC στο bios.αλλαξε καλωδιοταινια (το βυσμα που εχει αντιστραμενο εν μερος της καλωδιοταινιας μπαινει στο floppy.επισης οπως αναφερθηκε πιο πανω αν το συνδεεις αναποδα αναβει συνεχεια το leddaki και εχω δει σε 2 μητρικες που ειχαν καποιοι φιλοι μου (παλιοτερα) οτι επειδη το ειχαν για κανενα 2 ωρο και δεν το παρατηρησαν οτι ηταν συνδεδεμενο αναποδα,καηκε ο FDC.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον μαγκες δε θα το πιστεψετε

Πηγα το λοιπον eshop με βοηθησε πολυ ενας κ.Χαμακιωτης (αν το λεω καλα ) και μου ειπε πως ειχε προβλημα ο floppy controller. Τελικα την αλλαξα , μη ξαναπετυχω το ιδιο προβλημα , και πηρα την MSI της υπογραφης μου

Γυριζω σπιτι , τα ξαναστηνω , ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!

Μεσα στην απελπισια μου δοκιμαζω και το παλιο μου τροφοδοτικο (425 HEC).

Τοτε ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!!

Το fortron μου μεσα κτλ , το παιρνω αλλα μπρατσετα και παω Πλαισιο και το αλλαζω

Το ξαναστηνω και αυτη τη φορα δουλεψε κανονικοτατα!

Απο το νεο μου pc σας ποσταρω αυτη τη στιγμη

Anyway σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για την αμεση βοηθεια σας!!!

ΥΓ1 Παει μαμιωντας!!!

YΓ2 Πολλα χαιρετισματα στον emnezia που τον πετυχα στο eshop σημερα

Απο το lian li με το παραθυρο με αναγνωρισε λολ!Τα ειπαμε λιγο και ξελαμπικαρα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...