Jump to content



6600 GT και Doom III


BaironKant

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, υπάρχει κανείς στο φόρουμ που να έχει την 6600 GT σε AGP και να έχει το doom 3 ;Θέλω να πάρω την Gigabyte και θέλω να ξέρω πόσο δυνατή είναι στο doom στο half life 2 στο far cry (αν και στο far cry τα πάει πολύ καλα και η asus 5700 )Ποια είναι κατα την γνώμη σας η ποιο καλή μάρκα για αυτή την κάρτα (ψύξη,συχνότητα κτλπ.)

Link to comment
Share on other sites

Παρε την 6600gt της prolink ή της leadtek.Αυτες οι δυο εχουν βγει πολυ καλες.

Οσο για την 5700 K το doom3...καμια σχεση με 6600gt...

Αν δε κανω λαθος και τα 3 παιχνιδια που θελεις παιζουν πιο καλα σε ati lol...

Link to comment
Share on other sites

Το Doom παίζω το Demo στο δικό μου και δεν μπορώ να πώ τπτ,γιατι τα έχω όλα στο full και πάει μια χαρά lol :) καλά ανάμεσα στην 5700 και στην 6600 υπάρχει τρομερη διαφορά....

Είμαι σιγουρος ότι το far cry είναι με την nvidia γιατι έχει και το logo και νομίζω ότι το doom3 είναι με την nvidia γιατι είναι μπροστα η 6800ultra ενώ στο half life2 είναι μπροστά η ati με την χ800χτ

Link to comment
Share on other sites

Το farcry παίζει καλύτερα στην μια ή στην άλλη εταιρία ανάλογα με το level... δεν έχει καθαρό νικητή , εξαρτάται από το ποια timedemo θα χρησιμοποιήσει το κάθε site.

Τα άλλα 2 έχουν ξεκάθαρες προτιμήσεις.

Λίγο που είχα δοκιμάσει μια 6600GT έπαιζε μια χαρά το doom3 στα 1280x1024 high quality.

Με λίγο overclocking σήκωσε και 2x antialiasing.

Για τα άλλα 2 δεν ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

leadtek γιατί ? από ότι είδα πρέπει να είναι μαζί με την prolink από τις πιο φτήνες ή κάνω λάθος ?Αξίζει για μένα που παίζω πολύ λίγο αλλά παίζω βασικά αυτά far cry-doom-half life να πάω σε μια 6800gt ?

PS στο παιδί που λέει για την ati,η X800xt είναι πραγματικά τρομέρη κάρτα αλλά πιο κάτω δεν ξέρω αν μπορει καποια κάρτα της ati (πχ 9800pro) να δώσει πιο πολλά από μια 6600 gt

Link to comment
Share on other sites

η πολυ σιγουρια κανει κακο!στο far cry ειναι μακραν μπροστα η ατι!

Σωστός.Όποιος διαφωνεί να ρίξει εδώ μια ματιά.

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/vga_charts-07.html

Για τα λεφτά της η 6600GT είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.Προτείνω Albatron ή leadtek.Αλλά γενικά όποια και να πάρεις θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος.

Link to comment
Share on other sites

Αξίζει για μένα που παίζω πολύ λίγο αλλά παίζω βασικά αυτά far cry-doom-half life να πάω σε μια 6800gt ?

Αξίζει διότι είναι μεγάλη η διαφορά τους σε ταχύτητα και όχι μόνο.Βέβαια είναι τεράστια και η διαφορά τους στην τιμή.Αν έχεις τόσα χρήματα να διαθέσεις οκ,αλλιώς με μια 6600gt θα έχεις κάνει μια πολλή καλή και έξυπνη αγορά.Ειδικά στο Doom που σε ενδιαφέρει δεν θάχεις κανένα πρόβλημα.

Δες εδώ:

http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041119/geforce-6600gt-agp-09.html

Link to comment
Share on other sites

Παιδια σε απόδοση με ενδιαφέρει εμένα cd και καλώδια τι να τα κάνω :) η asus ας πούμε με την albatron 5700 είχαν αρκετή διαφορά και σε απόδοση πολύ πιο καλή η asus αλλά και σε τιμή, για αυτό λέω αν και στην 6600 είναι το ίδιο,αν δλδ η asus είναι μπροστά ή είναι άλλη μάρκα.

Link to comment
Share on other sites

Tωρα αν σου πω πως ολες ειναι ισες θα σε γελασω!

Σιγουρα μαρκες οπως asus msi leadtek gigabyte θα ειναι καλυτερες στο overclocking απο οτι για παραδειγμα μια prolink!

Παντως τερασστιες διαφορες μην περιμενεις!

Αλλαζουν επισης και τα συστηματα ψυξης!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό νομίζω και εγώ αλλά δεν μπόρω να πώ τπτ παραπάνω γιατι δεν ξέρω και πολλά από κάρτες.Έτσι νομίζω ότι δεν είναι τπτ 10 ευρώ διαφορα που έχει μια prolink με μια gigabyte ή asus

Link to comment
Share on other sites

Οι MSI έχουν σχετικά καλές τιμές, πολύ καλές (συνήθως) επιδόσεις, πλούσιο bundle (η 6600GT της MSI δίνει και το Doom III), αλλά σου βγάζουν την πίστη. Αργά ή γρήγορα θα εμφανίσουν κάποιο πρόβλημα και θα τρέχεις για service. Κι επειδή ήμαστε στην Ελλάδα, το service είναι μεγάλο βάσανο (ή απάτη μάλλον). Εγώ είχα ταλαιπωρηθεί με 2 προιόντα της MSI (mobo & gpu), που μου εμφάνισαν πρόβλημα σε λιγότερο από 1 χρόνο. Το αποκορύφωμα ήταν η κάρτα γραφικών, μια GeForce 4 Ti, η οποία είχε μαμηθεί τελείως από μόνη της (ούτε oc, ούτε τίποτα) κι έκανα 6 ολόκληρους μήνες να την πάρω πίσω και να λειτουργεί. Για αυτό εγώ ποτέ ξανά MSI. Για να μην αναφέρω τις εκατοντάδες μηνύσεις που έχει φάει η MSI στο εξωτερικό για επίτηδες προβληματικά προιόντα... :074:

Σχετικά με τη Gigabyte GeForce 6600GT (AGP), την είχε αγοράσει ένα φιλαράκι κι επειδή είχα πάει να του την εγκαταστήσω στο PC, δοκιμάσαμε και το Doom 3 για να δούμε πώς τα πάει η νέα κάρτα. Σε 1024x768 με όλα τα settings στο high και antialiasing 4x τα πήγε τέλεια, ακόμα και σε απαιτητικά σημεία. Το παιδί είχε CPU AMD@1800MHz και 512MB DDR400 CL3.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.