Jump to content



GigaByte 9600ProUltra


Leontokardos_gr

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά!

Έχω την GigaByte 9600ProUltra και συγκεκριμένα το μοντέλο -> GV-R96P128D Ultra <-..

Υπάρχει κάποιος που να έχει την ίδια VGA και να την έχει ανεβάσει με ασφάλεια???

Και αν ναι μπορεί να μου πει τι ρυθμίσεις να κανω να την ανεβάσω και εγώ.... :)

Εάν δεν υπάρχει κανεις με την κάρτα αυτή θα ήθελα να μάθω πως να την ανεβάσω μονος λίγο λίγο..Αρκεί να ανεβεί μονο το CORE η η MEM ??? :119:

Link to comment
Share on other sites

Οδηγοί με μονταρισμένα *.inf είναι για καλύτερη εικόνα, αλλά πλέον είναι τόσο παραμετροποιήσιμοι που έχουν γίνει must-have. Βάλ τους μόνο και μόνο για το radlinker και τα costum profiles για το κάθε παιγνίδι που μπορείς να κάνεις. Για το o/c βρές όρια core-memory με το atitool και κράτα μια πισινή 5-10 απ ότι σου δώσει γιατί καλοκαιράκι έρχεται. Μπορείς επίσης αφού οριστικοποιήσεις τα τελικά mhz (core-mem) να παίξεις μέσω του atitry tools με τα mem timings τα οποία και να σφίξεις. Εάν το τελικό αποτέλεσμα σε ικανοποιήσει κάνε ενα dump το bios της κάρτας σου, κάν το edit με το rabbit και φλάσαρέ το για "μονιμότητα" των αλλαγών. Όπως λέει και ο Sean..."χαρτί και μολύβι" και θα την βρείς την άκρη :)

Link to comment
Share on other sites

Καλά όλα αυτά αλλα δεν ξέρω πως να τα κάνω όλα...Να βρω τα όρια με το atitool ok. :064:

Τώρα το atitry tools δεν το έχω.Από που μπορώ να το βρω??? :119:

Τέλος πως θα κάνω dump το βίος της κάρτας??? :119:

εχω την ιδια και με το ati tool την ανεβασα απο 500/300 σε 560/335 χωρις το παραμικρο προβλημα, ισως να παει και παραπανω αλλα εμενα ειναι μια χαρα εκει

Εμενα μου φαίνεται ότι εάν βάλω 560/335 στην κάρτα μου θα την πάρω στο χέρι.

Μια φορα την είχα ανεβάσει λιγότερο εάν θυμάμαι καλά, και κολλούσε συνεχεια,reset κτλ...:( Θα το ψάξω όμως και θα σου πω. :081:

Το core χωρίς να την πειράξω καθόλου είναι 499,50/297,00...

Link to comment
Share on other sites

Leontokardos_gr η καρτα σου πιστευω οτι κρυβει πυρηνα απο 9600χτ.

Εχω ακριβως την ιδια καρτα και οι χρονισμοι που ανεβηκε (με λιγο γαργαλημα-voltmods-water),ανεβηκε 720 ο πυρηνας και 360 οι μνημες.

Πιστευω οτι εχεις αρκετα περιθωρια ν'ανεβεις!!(με προσοχη)

http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectmanager

Link to comment
Share on other sites

Για το AtiTray http://guru3d.com .Βρες τα ορια.Οταν δεις το πρωτο artifact κατεβασε λιγο και αφησε το 3d renderer για ωρα.Μετα παλι εκει που ειχε το πρωτο artifact.Το αφηνουμε και αν δεν υποχωρησει κατεβαζουμε λιγο μνημες.Και λιγα λουπ στο 3dMark δεν βλαπτουν.

Link to comment
Share on other sites

Έβαλα τους omega drivers και κατέβασα το Ati Tool και το AtiTray και έτρεχα το 3dmark2003 και το Pcmark04(μονο γραφικά) αλλα με τους απλούς catalyst μου έβγαζε παραπάνω κι ας ανέβασα το core στο 530 και τις μνήμες στα 315.Βεβαια και όταν έτρεξα για errors συνεχεια έβρισκε λάθη όταν ανέβαζα παραπάνω τις μνήμες ή το core.Τελικά ξαναέβαλα τους απλούς.Δε ξέρω τι να κάνω για να δω αποτέλεσμα και ποση μεγάλη διαφορα θα υπάρχει..Μπορεί να τα κάνω λάθος... :( Τέλος, όταν ψάχνω για max core η mem πάντα κολλάει...και μαρμαρώνει το PC....please Help!!!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον ενας φιλος μου φλασαρε το ΒΙΟΣ της ΧΤ σε 9600ΣΕ και κανενα προβλημα.Ειχε προσαρμοσει πρωτα ενα 8αρι ανεμηστηρακι γιατι πριν δεν ειχε.Προσεχε τις θερμοκρασιες.

Must για την περιπτωση σου:http://techpowerup.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.