Jump to content



προβλημα με το task bar μου!


Dj Niko Lee

Recommended Posts

τα εχω δει φιλε μου εχς κανει update τα παντα και απο antivirus και απο to sp2 και εκανα και scan αλλα τιποτα???

ανοιγω το pc μου και μετα απο 3 λεπτα εμφανιζονται τα προγραμματα στην γραμμη.!το desktop δουλευει μια χαρα κανς οτι θελω αλλα στην γραμμη δεν φενεται τιποτα...λες να εινια κανας ιος η εκανα εγω κατι αθελα μου και δεν το πηρα χαμπαρι???ουτε επαναφορα συστηματος μπορς να κανω..!!!

Link to comment
Share on other sites

Για να καταλάβω, έχεις πολύ μεγάλο boot delay ή ακόμα και μέσα στα ΧΡ αργούνε τα πάντα να φορτώσουνε!?

Για πες μας λίγο τι σύστημα έχεις, καθώς και τι εφαρμογές τρέχουνε στο background για να δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πιστεύω πως κάποιο πρόγραμμα είναι που εχει πρόβλημα, ασχέτως εαν μετά φορτώνει κανονικά...Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να είναι κάποιο spyware,virus κ.ο.κ...

Uh!!! last edit... Θυμάμε πως το firewall μου sta WindowsXP (χωρίς SP) έκανε 3 λεπτά ακριβώς να ανοίξει και μόλις ανοιγε το firewall φορτώνονταν και τα άλλα προγράμματα, μέχρι τότε η taskbar νεκρη!.Το πρόβλημα διορθώθικε με SP1. However... χρησιμοποιώ Windows2000Pro sp4! και είμαι kewl!!! :032: :066: :066: :066:

Ασχετο: Σιλιπιτίρια για την αθάνATi9600 medthom... :118:

Link to comment
Share on other sites

λες να εινια κανας ιος η εκανα εγω κατι αθελα μου και δεν το πηρα χαμπαρι???ουτε επαναφορα συστηματος μπορς να κανω..!!!

Γιατί τι σου βγάζει.? Κάτι παίζει μάλλον με ιο ή trojan και όχι με proccesses για να μην μπορεις να κάνεις restore.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.