Jump to content


Αγορά - Παραλαβή από Technikdirect.de


alkis20031442169090

Recommended Posts

Παίδες, γεια χαρά!

Μόλις μου ήρθε ο canon pixma 5000 είχα παραγγείλει από Technikdirect.de

Οι εντυπώσεις μου:

1) Άψογοι στην ενημέρωση. Με ενημέρωσαν για παραλαβή παραγγελίας, πρόοδό της, πότε έφυγαν τα πράγματα από αποθήκες, πό τε περίπου θα φτάσουν Αθήνα.

2) ΠΛήρωσα 22 ευρώ μεταφορικά, αλλά εδώ αρχίζει το μπλέξιμο. Μου γράφουν ότι "θα έρθει με DHL στο σπίτι μου σε 7-10 μέρες". Αρχικά μου φάνηκε παράξενο τόσο διάστημα για DHL, αλλά περίμενα. Τελικά ήρθε όντως σε 7 μέρες αλλά από τα ΕΛΤΑ. Μάλιστα το packing list ήταν από Deutche Post.

3) Τη συσκευασία της canon την είχαν βάλει μέσα σε ένα δικό τους κουτί, για περισσότερη προστασία ή ασφάλεια ή "διακριτικότητα" (;) Όμως το εξωτερικό κουτί ήταν στραπατσαρισμένο και στις 4 γωνιές του, σαν κάποιος να το πέταγε. Πού όμως το πέταγαν; Εδώ έξω ή και στα 2 μέρη; Το εσωτερικό κουτί της canon είχε επηρρεαστεί λίγο. Το μέσα καθόλου, το προστάτευσε το φελιζόλ.

4) Τους έγραψα για όλα αυτά, αλλά ακόμη περιμένω απαντήσεις, μολονότι όταν παλαιότερα τους έγραφα κάτι σε λίγα λεπτά είχα απάντηση. Αναρωτιέμαι τελικά τι έγινε με DHL. Ελπίζω ακόμη ότι αν προκύψει πρόβλημα με canon να καλυφθεί από αντιπροσωπεία.

Link to comment
Share on other sites

πάντα έτσι τα στέλνουν. στην γερμανία την dhl την έχει αγοράσει η deuche post αν δεν κάνω λάθος. ξεκινάει από εκεί με dhl φτάνει στον ταχυδρομείο σου από όπου σε ενημερώνουν να πας να το παραλάβεις.

η δικιά μου παραγγελία έκανε 2 μέρες να έρθει από γερμανία στο ταχυδρομείο μου και το ταχυδρομείο έκανε 4 μέρες να μου στείλει την ειδοποίηση να πάω να το παραλάβω. ά ρε ελλαδάρα αθάνατη...

στο δικό μου κουτί είχαν βάλει φελιζόλ ΚΑΙ μπαλονάκια με αέρα !!!

Link to comment
Share on other sites

Eχει δίκιο ο dpresv η DHL ανοίκει στο γερμανικό ταχυδρομείο και είναι αρκετά γνωστό ότι καθυστερεί αρκετά. Τώρα για την κατάσταση του κουτιού μάλλον έφτασε σε αυτό το σημείο όταν παραλήφθηκε απο το ελληνικό ταχυδρομείο :072: Αν η συσκευή δεν παρουσιάζει κάποιο χτύπημα η πρόβλημα δεν αξίζει να ανησυχείς. Παρεπιπτόντως αν ξαναπαραγείλεις δοκίμασε να εξυπηρετηθείς απο κάποια άλλη μεταφορική μιας και η DHL είναι απο της χειρότερες. Ρίξε μια ματιά εδώ για να καταλάβεις.

Link to comment
Share on other sites

Το Technikdirekt στέλνει τα δέματα με το Γερμανικό Ταχυδρομείο και αυτό είναι η DHL στην Γερμανία. Από εκεί έχω παραγγείλει 3 φορές και τα δέμετα ήρθαν πραγματικά σε άριστη κατάσταση.

Η τελευταία μου παραγγελία ήταν από Μindfactory, οι οποιοι επίσης χρησιμοποιούν DHL (γενικά όποιο γερμανικό site έχει φτηνά μεταφορικά -μέχρι 30€- τα στέλνει με DHL). Oμολογώ ότι τα δύο πακέτα που μου ήρθα δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Όλα τα πράγματα μέσα ήταν ΟΚ πάντως.

Εγώ με κάτι που δίαβασα εδώ για την Speedex, φοβάμαι πιο πολύ τους courier πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά μου απάντησαν σήμερα, λέγοντας και αυτοί ότι η Deutche Post είναι στην ουσία η DHL, και ότι τα πράγματα θα έπρεπε να είχαν φτάσει στο σπίτι μου και όχι στο Ταχυδρομείο. Μου ειπαν να το στείλω πίσω αν έχει πρόβλημα, αλλα δεν νομίζω να το κάνω. Και εγώ υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα είναι με τα ελληνικά ταχυδρομεία και το πώς μεταχειρίζονται τα δέματα.

Ευχαριστώ όλους πάντως

Link to comment
Share on other sites

Kαι σε εμένα πάντως, όλες τις φορές, το δέμα έρχεται από Γερμανία - Ελλάδα σε 2 μέρες. Το ταχυδρομείο κάνει να φέρει την ειδοποίηση (αν την φέρει τελικά) 5-7 εργάσιμες μέρες. :S

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.