Jump to content



Επειγεται βοηθεια με Process!!!


Elu Thingol1442169091

Recommended Posts

Ρε παιδια τι γινεται? Εκανα format τον υπολογιστη εβαλα παραθυρια κλπ. οτι κανω παντα, και τωρα καθε φορα στις processes μου βγαζει μια process drwtsn.32 παω να ψαξω να δω αν ειναι καποιο αρχειο και ηταν ενα hidden φακελος που περιειχε ενα txt μεγεθους 2,4 GB!!!!!! και αλλο ενα που δεν θυμαμαι την καταληξη τωρα...αυτα που δεν μπορεις να τα ανοιξεις και βγαζει select a programm etc etc...

Το θεμα ειναι οτι εκανα τερματισμο την process εσβησα και τον φακελο και τωρα σε καθε boot μου ξαναεμφανιζεται ο φακελος με τα ιδια πραγματα μεσα αλλα το txt ειναι μονο 10mb...τι γινεται??? ΕΠΕΙΓΟΝ παιδια βοηθεια!

Ξεχασα να πω οτι αποτελεσμα της παραπανω process ειναι να φορτωνει η cpu με 50-60% usage συνεχεια....σαν ενα prime ενα πραγμα...

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερεις τι μου ζητας τωρα...δεν προκεται! Θα ψαξω να δω τι αλλο μπορω να κανω και αν δεν μπορω τοτε θα δω...ουτως η αλλως ερχεται, αν πετυχει το rma της μητρικης καινουργιος σκληρος και αυτος θα παει μονο για mp3 και βιντεο...θα δω. Αν εχει καποιος να προσθεσει κατι, ακουω. Ευχαριστω guys!

Link to comment
Share on other sites

A σορρυ. Με τον τροπο που απαντησατε υπεθεσα οτι ξερατε ηδη τι ηταν...επρεπε να αλλαξω το value ενος key απο 1 σε 0. To path ειναι αυτο: HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug. Οταν το εκανα στο επομενο boot και σε καθε boot απλα με ρωταει να το κανει debug η terminate πραγμα που δεν με πολυενοχλει...ελπιζω να βοηθησα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.