Jump to content


Μειωση θορυβου για οσους εχουν 2 τροφοδοτικα


Jason1442169106

Recommended Posts

Το κουτι του υπολογιστη μου ειναι φουλ ανεμιστηρωμενο (2 μπροστα να βαζουν,1 πλαι βαζει, 2 πισω βγαζουν)Λογικο να κανει πολλη φασαρια!Βρηκα λοιπον τροπο να ησυχασω τα αυτακια μου.Πηρα το τροφοδοτικο του παλιου μου κουτιου κ το συνδεσα κ αυτο στο pc μου (για το πως γινεται δειτε στο mod για τροφοδοτικα) κ συνδεσα σε αυτο αυτα τα 5 ανεμιστηρακια.Καθως το παλιο τροφοδοτικο εχει κ κουμπακι on/off οταν δεν ζοριζω το pc απλως το κλεινω κ κλεινουν κ τα ανεμιστηρια κ οταν τρεχω κανα τσαμπουκαλεμενο παιχνιδακι το αναβω για να παρουν μπρος.Εγω παντως βρηκα την ησυχια μου!

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς πάντως να βάλεις μερικές αντιστάσεις για να ρίξεις την ταχύτητα των ανεμιστήρων ή να βάλεις ροοστάτες. Στην χειρότερη ένα διακοπτάκι OnOff!

Πάντως μου αρέσει η πατέντα με το τροφοδοτικό! Πιο extreme!

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι κάτι τόσο νέο αλλά θυμήσου να γράψεις κάποια βρισιά στο θέμα τούτο την πρώτη φορά που θα ξεχάσεις να ανάψεις τα ανεμιστήρια σου και το πισί θα ψήνεται(είναι καλό για να ξεδώσεις πίστεψέ με!).

Για να καταλάβεις δε χρειάζεσαι καν τον όγκο του τροφοδοτικό .Εγώ το είχα κάνει αυτό με έναν απλό μετασχηματιστή που μάλιστα έδινε από 3 εώς 12 βολτ.Τελικά τα έβαλα στο τροφοδοτικό όταν το ξέχασα 2-3 φορές.

Link to comment
Share on other sites

Lol!Το ξερω ειναι ψιλομουφα η πατεντουλα με το τροφοδοτικο αλλα δεν εβρισκα αλλο τροπο να ησυχασω απο τα ευλογημενα τα ανεμιστηρια οταν δεν τα χρειαζομαι χωρις να δωσω λεφτα!Το 2ο τροφοδοτικο μου περισευε.Τεσπα σε καποιους σαν κ μενα ισως φανει χρησιμο!

Κ το 2ο τροφοδοτικο το εχω εξω απτο κουτι δεν ειναι οτι πιανει χωρο.Το χω κρυμενο πισω απο μια σιντιερα.Καλο κ αυτο με τον μετασχηματιστη.

Link to comment
Share on other sites

Φαντάσου να αφήσεις τον καινουριο σου Πρεσσυ ΕΜΤ64 κανει ενκοδινγκ 30 ΔΒΔ ταυτόχρονα και να φύγεις σαββατοκυριακο... (εχωντας ξεχασει να αναψεις το 2ο τροφοδοτικο βεβαίως βεβαίως)....

Επειδή δε το είδες πισω απ τη σιντιερα...

Link to comment
Share on other sites

Καλα ρε παιδια ok κουλαρετε!Γυρω στους 4-6 βαθμους πανω παει με κλειστα τα ανεμιστηρια του κουτιου!Ειναι κ prescott αντεχει!Τωρα οπου να ναι θα παρω κ cpu cooler θα το βγαλει το καλοκαιρακι..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.