Jump to content



Βοηθεια


gskrekos

Recommended Posts

Παιδια θελω την βοηθεια σας, προκειται να αγορασω καινουργιο πυργο(μητρικη,επεξεργαστη γενικα ολα), εχετε τιποτα να προτεινετε, διαθετω 1000 ευρω ακουω προτασεις

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα ειμαι μπερδεμενος σχετικα με τον επεξεργαστη, γιατι αν παω για amd δεν βλεπω και τοσες πολλες μητρικες απο την asus (εχω asus γι' αυτο και τις προτιμαω), ενω για ιντελ παρα πολλες. Αυτο που θελω να μου προτεινετε ειναι γενικοτερα μια καλη μητρικη και επεξεργαστη, απλα θελω να ειναι αξιοπιστο, το συστημα δεν το θελω για κανα τρομερο overclocking, απλα για το σπιτι να κατεβαζω απο το νετ να παιζω παιχνιδια λαν με τον αλλο που εχω, αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Βασικα εγω δεν τοχα προσεξει το thread sry. Λοιπον εγω στο συστημα του jimmyfox του μονο που θα αλλαζα ειναι η vga. Αντι gigabyte, prolink pixelview. Επισης αντι του seagate barracuda θαπερνα κατι αλλο. Προχθες ηδη, μου χτυπησε ο barracuda και πηρα δυο maxtor sata 120αρηδες. Προτεινω εναν αντιστοιχο της maxtor η αλλιως αυτους που εχω και εγω. Ολα τα αλλα ειναι τελεια.

Link to comment
Share on other sites

Παντως εγω σκεφτομουνα καιτι τετοιο

ΘΗΚΗ CHIEFTEK DG-01 90,90 €

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS P5AD2-E PREMIUM 245,00 €

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL 640 3.2Ghz 270,00 €

ΜΝΗΜΗ KINGSTON DDR-2 512Mb 80,00 €

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS 6600GT 'PCI EXPRESS' 195,01 €

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ SEAGATE 160Gb 'SATA' 92,90 €

DVD-ROM ASUS 28,00 €

DVD-RW PLEXTOR 716A 115,00 €

ΔΙΣΚΕΤΑ OEM 'ΛΕΥΚΟ' 7,00 €

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ CPU IGLOO 5100RPM 17,01 €

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ SILENTBLADE 7,00 €

ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 1.147,82 €

Link to comment
Share on other sites

Μιά χαρά είναι η σύνθεση του Jimmyfox. Οι Seagate είναι και ποιο αθόρυβοι. Οι Maxtor δεν ξέρω αν διατηρούνε το ανόητα έντονο θόρυβο στο burst test του HDTach και γενικότερα όταν κάνουν πολύ δουλειά. Αν ναι τότε είναι δεύτερη επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.