Jump to content



AMD Athlon 1700+ 48Co


spysoumi

Recommended Posts

Έχω έναν AMD Athlon 1700+ με "coolmaster" χαλκού 3000 στροφές και η βαθμοί του είναι στους 48C είναι καλά η έχω πρόβλημα? παράγγειλα την arctic silver 5 θα κάνει δουλειά? please help!!!

Link to comment
Share on other sites

θα λεγα πως ειναι λογικες θερμοκρασιες για normal αεροψυξη.Αν δεν ειναι πολυ χωραφι η ωαση της ψυκτρας σου τοτε με την ΑS5 1-2 βαθμους διαφορα θα δεις, απλα φροντισε να την βαλεις σωστα οπως λεει στο site της

Link to comment
Share on other sites

μονο 3 βαθμούς διαφορα????? κάτι δεν πάει καλά με τον σενσορα της μητρικής σου....

Αν πάντως δεν παρατηρείς κολήματα η τποτα στραβά τότε είασι ok. Έτσι κι αλιώς οι XP ήταν ζεστοί επεξεργαστές κάτι σαν τους σημερινούς preshot ένα πράμα...

Link to comment
Share on other sites

ok παιδια. δηλαδη ειμαι ενταξει στους 48.

με την arctic silver 5 θα κανω δουλεια η δεν λεει? θελει κατι να προσεξω στην εφαρμογη της? ξερετε ποσο θα πεσει η θερμοκασεια στο συγκεκριμενο μοντελο?

Link to comment
Share on other sites

Με το ποθ βαλεις as5 θα πεσεις καμποσους βαθμους... Θυμαμαι στον Palomino 2000+ που απο το βαλε βγαλε δεν ειχε μεινει και πολυ παστα μολις εβαλα as5 ειχα μια πτωση 7-10 βαθμους... Να υπολογιζεις παντως καπου 5 βαθμους πτωση.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς ποια coolermaster έχεις. Γιατί αν εννοείς τ 9 ευρώ κι έχω και heatpipes coolermaster τότε δε θεωρώ ότι έχεις δικαίωμα να ζητάς πολλά παραπάνω. Αν πρόκειται για αυτήν την έχω κι εγώ αν και όχι τοποθετημένη. Μην περιμένεις 10 βαθμούς κάτω. 3-5 είναι περισσότερο ρεαλιστική προσέγγιση

Link to comment
Share on other sites

Αυτην εχω των 9 Ευρω. ετσι λες ε? και εγω δεν ειδα διαφορα απο την μανισια του. καθε αλλο μου ανεβασε 3 βαθμους αλλα εγινε αθοριβο η μανισια ειχε 45 dB. με την as5 δεν θα κατεβω το μηχανιμα στους 42C?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.