Jump to content

δεν βλεπει H.T...SOS


Recommended Posts

γεια χαρά και πάλι.

εδώ και μήνες προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν έχω καλύτερες επιδόσεις από το παλιό μου σύστημα 2.4 p4...τα άλλαξα όλα μητρική μνήμες cpu έχω βάλει 3.2 intel p4 512 μνήμη 400mhz dual μητρική άσους p800e-deluxe δίσκο καινούριο maxtor 120gb αλλα επιδόσεις δεν είδα .

στο τει τα pc άνοιγαν σε χρόνο dt ενώ το δικό μου 1 ώρα να φορτώσει και γενικά αδικαιολόγητη συμπεριφορά σε προγράμματα τύπου word.αποφάσισα να φτιάξω ένα partition ειδικό για DAW digital audio μονο για την ασχολία μου.επισκέφτηκα sites και βρήκα πολλά tuning tips τελικά μετά από πολλές ώρες ήταν έτοιμο εκκίνηση σε 13 secs και 3secs να φορτώσει τους drivers και τα windows να είναι έτοιμα εντυπωσιάστηκα πραγματικά όταν είδα ότι η ποσότητα μνήμης που είχαν δεσμεύσει τα windows χωρίς να τρέχω κάποια εφαρμογή ήταν μόλις 80mb!!! σε σχέση με τα 310mb που φορτώνουν στο άλλο partition όλα καλά μέχρι που πάτησα center alt del και είδα ότι δεν βλέπει 2 cpu αλλα 1 ποια εντολή κατάργησα και πρέπει να την βάλω ξανά σε λειτουργία ???

στο άλλο partition όλα τα βλέπει κανονικά και το Η.T. εκτος από αυτό κατά το installation πάτησα f5 που μου έδινε τι επιλογή install να κάνω και έβαλα "στάνταρ pc" λέτε να φταίει αυτό ??? δυστυχώς δεν θυμάμαι αν κοίταξα τον task manager πριν κάνω όλες αυτές τις εκατοντάδες ρυθμίσεις στην "ρεγιστρι".

οτιδήποτε άλλο το βλέπει σωστά.

Link to comment
Share on other sites

ας μου πει κάποιος μια λύση... δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω την εγκατάσταση τον προγραμμάτων εφόσον υφίσταται αυτό το πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

εχής χωρίσει τον 120ari σε 2 partitions? και τι εχής κάνει πάνω σε αυτά? εχής εγκαταστήσει 2 λειτουργικά? δεν κατάλαβα καλά τι εχής κάνει.γίνε λίγο πιο σαφής αν θέλεις. τι εννοείς ότι στο άλλο partition βλέπει κανονικά το HT?

στο BIOS είναι enabled το HT έτσι?

Link to comment
Share on other sites

όχι ρε παιδιά... έχω κάνει clean install. μια "χρα" δουλεύουν όλα μέχρι που αποφάσισα να φτιάξω ένα partition ακόμα μονο για digital audio .και έτσι ανέτρεξα σε tweak guide για DAW pc configuration. έτσι κατά το install τον χρ όταν σου ζητάει να πατήσεις F6 εσύ πατάς f5 και σου έχει διαφορες επιλογές για το τι τύπο installation θέλεις να γίνει εγώ επέλεξα στάνταρ pc(μήπως οφείλεται εδώ το πρόβλημα ?) έτσι όταν όλα τελειωσαν με το install άρχισα να κάνω τα απαραίτητα tweaks για τα windows. eklseisa το system restore έκλεισα όλες τις λειτουργίες τον windows για net "δυκτια" και διαφορες άλλες χαζομάρες για απομακρυσμένη βοήθεια που έχει έβαλα και διαφορες άλλες εντολές στο system.ini και στην registry όπως πχ να χρησιμοποιεί κατά προτεραιότητα την μνήμη ram και όχι την virtual να μην έχει μεγάλο latency στο menu και γενικά τέτοια πράγματα .τελικά πήρα αυτό που ήθελα ένα εκπληκτικά γρήγορο pc πέρα από κάθε προσδοκία που είχα απλά βλέπω ότι στον task manager δεν μου αναγνωρίζει το ht. στα βίος εννοείται ότι όλα είναι ok. τα έχω koitaksei.sto ένα partition είναι αυτό και το άλλο έχει κανονικά install χρ που μπαίνω net κτλ.. εκεί όλα είναι ok με το ht ( όχι όμως με το performance :p ) και ψάχνω να βρω τι φταίει που δεν μου αναγνωρίζει το ht πιθανόν είναι κάποια δυνατότητα που την έβαλα "μη αυτόματη" στις ρυθμίσεις στην REGISTRYδεν θυμάμαι που είναι αυτά..

Link to comment
Share on other sites

Μια πιθανότητα είναι να μηνείναι ενεργοποιήμένο το ACPI οπότενα λεχεις μειωμένες επιδόσεις. Πηγαινε στο DeviceManager ->ΠΨ και άλαξε από Standar PC σε ACPI συμβατό.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...