Jump to content



Bios update


Herc

Recommended Posts

Γεια σας παιδια :098: .Ειμαι σχετικα καινουργιος στον χωρο των pc και θελω την βοηθεια σας. :056: Εχω μια MSI Gforce fx 5500 128(200c/400m default) (300c/520m overclocking) σημειωτεων δεν εχει :018: ανεμιστηρα παρα μονο ψυκτρα.Επισης εχω καταβασει το Latency στα 64 απο τα 256 με το LTcyCfg.To bios τις καρτα 4.34.20.66 και στο internet βρηκα ενα πιο καινουργιο 4.34.20.69.Θα παρακαλουσα αν θελει καποιος να μου πει ενα προς ενα τα βηματα για να περασω το καινουργιο bios.

Link to comment
Share on other sites

Γιατι δεν χρησιμοποιεις το MSI Live Update?Ευκολο και γρηγορο.
Καλοοο.... αλλα δεν δουλευη :021: ,το κανω εγκατασταση αλλα μολις παει να φορτωση μαζι με τα Windows κολλαει και βγαζει μπλε οθονη μαζι με κινεζικα

και να σκεφτεις οτι εχω και μητρικη MSI(for Compaq).

Υ.Γ Καποιος να σβησει το 2ο thread γιατι το ανεβασα 2 φορες.

Link to comment
Share on other sites

Υ.Γ Καποιος να σβησει το 2ο thread γιατι το ανεβασα 2 φορες.

Που?Για δώσε ένα link. :069:

Edit.Όσο για αυτό που ρωτάς, κοίταξε εδώ: http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=569&kind=2 :045:

Edit 2.Το αίτημα σου εκτελέστηκε (μαζί με το δεύτερο θέμα)

Link to comment
Share on other sites

Βρε παιδια θα σκασω με την ****καρτα που πηρα(MSI GForce FX 5500 128).Δεν μπορω να διαβασω το bios με κανενα προγραμα(NiBiTorv,X-bios editor, Nvflash)και ουτε μπορω να flasaρω αλλο.Υπαρχει περιπτωση(μπορει να λεω και μ@λ@κια)να ειναι κλειδωμενο το bios και να μην επιδεχεται πειραγμα :012:Και κατι ακομα,περιμενω να μου πει καποιος τα βηματα και τα προγραματα που χρειαζονται για bios update,μηπως δεν κανω εγω κατι σωστα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.