Jump to content

Herc

Premium Members
  • Posts

    700
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Herc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Herc

    Η Arctic κυκλοφορεί τη σειρά Liquid Freezer II AIO CPU Coolers

    Αλλος ενα ευχαριστημενος χρηστης.Ειδικα οι ψυκτρες για vga, ειναι μακραν και απο την καλυτερη custom υλοποιηση και τελειως αθορυβες.
  2. Herc

    Νέα κορυφαία σειρά τροφοδοτικών SuperNova PQ από την EVGA

    Υπαρχει περιπτωση να μην το χρησιμοποιησεις; Να το κανουν αποσπωμενο, απλως για να το κουμπωσεις εσυ μετα.
  3. Ωωωωω φιλε.Μπορεις να επιχειρησεις.Να γινεις ελευθερος επαγελματιας, να ερθω να τα ξυνω και να μου σκας. 1.5 χιλιαρικο τον μηνα. Τελειωσε το ελευθερο επαγγελμα αγορι.Δεν μπορει να θρεψει τον ιδιο με ΦΠΑ 24% εφορια 29%+ 100% προκαταβολα Τ.Ε.Β.Ε., θες να σκασει και ποσα 600.Κατεβα απο το καλαμι.
  4. Δεν κανεις κανενα μαγκα εαν την δωσεις 450 και πολλα ειναι.Απλως δεν πιανεις κανενα μ@λ@κα, για να την δωσεις παραπανω. Τωρα εαν η καρτα σου εχει και πετρες swarovski, η την χαιδεψε ο kingpin η ο obama δεν εχει καμια αξια.Αυτο που μετραει ειναι οτι ειναι μεταχειρισμενη και πιο αργη απο την 1070 των 500e.
  5. Το απολυτο cooler.Eχω ενα τετοιο στην ακρη, να περιμενει την 1080 και ας βγουνε οποτε θελουν οι custom. To εμπιστευομαι απο 8800gtx και μετα και παντα επαιρνα reference 280-480-580 κτλ και καρφωνα accelero επανω.
  6. Herc

    Έρευνα Αγοράς Τηλεόρασης 48-50" karamax

    Για εμενα ο κριτης θα ηταν η ποιοτητα εικονας, η ομορφη σχεδιαση και η αντοχη στον χρονο.Επειδη παντα ειχα Sony και δεν απογοητευκα ποτε δεν τις αλλαζω.
  7. Herc

    Ποια τηλεοραση στα 350-400 euro?

    Απο την συγκεκριμενη δεν εχω εμπειρια, αλλα εχω tv Sony απο το 2005 και παιζουν αδιακοπα, αντιθετα εχω κακες εμπειριες απο LG.Μια χαλασε στον χρονο και μια αλλη εχει αθλια εικονα και εχει χασει αρκετη φωτεινοτητα.
  8. Herc

    Ποια τηλεοραση στα 350-400 euro?

    Εγω παιρνω μονο Sony και δεν εχω παραπανω κανενα. http://www.skroutz.gr/c/12/television/m/2/Sony/f/342156/37-43.html?o=sony
  9. Herc

    Aθορυβο τροφοδοτικο 650/750/850?

    Τελευταια μου βγαζει θορυβο ενα Enermax 720w.Σωνεται η κατασταση με αλλαγη ανεμιστηρα.
  10. Herc

    Έρευνα Αγοράς Τηλεόρασης 48-50" karamax

    Πολλη καλη.Θεωρω οτι η Sony ειναι καλυτερες απο Samsung-LG και ποιο ομορφες.Ειδικα LG, ουτε ζωγραφιστες καθως τα εφτυσε και TV με λιγες ωρες παιξιμο και pc monitor.Aντιθετα Sony παιζουν ασταματητα χρονια. Τv και pc monitor απο το 2004
  11. Herc

    εκτυπωτής για cd's

    Εγω παλια εκανα καταπληκτικη δουλεια με LightScribe
  12. Herc

    WRC 5

    Πως ενεργοποιειται το DX11.
  13. Ασχετο μεν την ποιοτητα,αλλα δεν το εχει η FUJI με το σχεδιασμο.Στο δικα μου ματια ειναι ασχημη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.