Jump to content



newbie in o/c


ALIENDREAMER

Recommended Posts

γεια εχω ενα P4 2.8 και σκεφτομαι να τον "σπρωξω" λιγο....ποσο ασφαλες ειναι αυτο γιατι εχω ακουσει πολλα για "καμμενα" συστηματα.....καταρχην που θα βρω ενα αξιοπιστο tool για κανω το oveclocking?????

ανδρεας

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην καλως ηρθες στο φορουμ. Οσον αφορα για την ερωτηση σου για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε πρεπει να μας δωσεις πληροφορειες για ολο το συστημα σου μνημες,μητρικη και τροφοδοτικο ειναι τα κυρια υποσυστηματα.Οσον αφορα τωρα για το ποσο "ασφαλες" ειναι οπως καταλαβαινεις και μονος σου απο ενα σημειο και μετα γινετε ανασφαλες για την υγεια των εξαρτηματων που ζοριζοντε, αλλα γενικα τα ορια τα βαζεις μονος σου και αναλογα φυσικα με το ποσο καλα αναιβαινει ο επεξεργαστης,οι μνημες σου κτλ.Τα παντα ειναι σχετικα στο overclock αλλα σιγουρα κανενας δεν λεει οχι σε παραπανω "δωρεαν" ισχυ. Καλως ηρθες στον μαγικο κοσμο του overclocking...

Link to comment
Share on other sites

Για το 865 η ιντελ ειχε βγαλει καποιο προγραμματακι που εδινε δυνατοτητες overclock στις μητρικες της. Αν ψαξεις λιγο στο google ισως το βρεις. Τωρα για αυτο που λες οτι το καλυτερο ειναι η αλλαγη hardware εξαρτατε για τι αλλαγες μιλαμε. Εχω δει ανθρωπους να αλλαζουν Pentium 4 2,4 800FSB με μητρικη με 865 και 512 μνημες για να παρουν Prescott 3,2 με μητρικη 925 και 512 DDR2. Για εμενα ασκοπη αλλαγη και πεταμα χρηματων μια και τα συγκεκριμενα ατομα χρησιμοποιουν το Pc μονο για δουλειες Office, παιχνιδια ΜΑΜΕ, ακουνε μουσικη και βλεπουν ταινιες DVD. Τους ειχα πει οτι ο 2,4 παει ανετα 3,0 και οι διαφορες με τον 3,2 prescott ειναι ελαχιστες εως καθολου αλλα αυτοι θελανε να παρουν οτι ποιο καινουριο κυκλοφορει. Δικαιωμα τους αλλα απο την αλλη ασκοπη σπαταλη χρηματων για εμενα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.