LEO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 Καλησπέρα :017: Λοιπόν θέλω να αλλάξω την mobo που έχω μια άλλη, και επειδη δεν θελω να εχω προβλήματα ερωτώ τώρα εγώ θα χρειαστεί να ξανά εγκαταστήσω τους drivers γιa τον sata από το cd της νεας mobo και εάν ναι πως…πρέπει να κάνω εγκατάσταση τον xp από την αρχή….?Help pleaseeee….. :010: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubleh1442169069 Ιούνιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Πρέπει γιατί αλλιώς θα σέρνεται ελεεινά...Είναι απίστευτη και τελικά μάταιη ταλαιπωρία να προσπαθήσεις να κρατήσεις τα ΧΡ μετά από αλλαγή μητρικής.Άκυρο αλλά... να ένας ακόμα λόγος να βάλετε Λίνουξ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Ιούνιος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Κατ αρχας μικρηνε την υπογραφη σου ξεχιλωνει την σελιδα! Να ξερεις οτι αφου αλλαξεις mb θα τρως μπλε οθονη και θα χρειαστεις repair. Αφου κανεις το repair Βαζεις drivers και εισαι οκ! Αλλα καλυτερη λυση το format. Α και πρωτου αλλαξεις mb κανε uninstall τους drivers του sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούνιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Φιλικη συμβουλη προς αποφυγη φαγωματος οθονης , δεξιου μερους του γραφειου και αμεσης τριχοπτωσης : Φορματ και ξαναμανα winΟπως ειπε και ο φιλος μου απο πανω , αν δε θες ραβε-ξηλωνε βαλε λινουξ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Καλησπέρα :017: Λοιπόν θέλω να αλλάξω την mobo που έχω μια άλλη, και επειδη δεν θελω να εχω προβλήματα ερωτώ τώρα εγώ θα χρειαστεί να ξανά εγκαταστήσω τους drivers γιa τον sata από το cd της νεας mobo και εάν ναι πως…πρέπει να κάνω εγκατάσταση τον xp από την αρχή….?Help pleaseeee….. :010:Οι βασικες συσκευες που δημιουργουν προβλημα κατα την αλλαγη μητρικης ειναι :1) Raid controller , αν εχουμε τα windows σε raid2) Agp controller3) Hard disk controllersΠρεπει να κανεις remove ολα αυτα , για να μπορεσεις να μπεις windows με τη νεα μητρικη. Εχω κανει αρκετες αλλαγες κατα καιρους μεταξυ διαφορων chipset , αλλα και μεταξυ Intel και Amd . Θελει λιγο προσοχη αλλα δουλευει.Αν εχει το ιδιο chipset με την προηγουμενη σου , τοτε λογικα δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα.Διαβασε και εδω : http://www.motherboard.windowsreinstall.com/ .. εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.