Jump to content

Stelaras

Premium Members
  • Posts

    4.463
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Stelaras

  1. Stelaras

    SMD mosfet απο που?

    Περιεργο , γιατι δεν εχω πειραξει τιποτα στο profile μου ... αν και φαινεται πως μετα το upgrade του site , τα PM τρελαθηκαν και βρεθηκα με 350+ . Πολλα παλια που ειχα διαγραψει , ξαναεμφανιστηκαν απο το πουθενα . Οπως και να εχει , τωρα ειναι ενταξει .
  2. Stelaras

    SMD mosfet απο που?

    Απο Maximus Z77 Gene ειναι . Στειλε μου ενα PM για να δουμε πως μπορουμε να συναντηθουμε .
  3. Stelaras

    SMD mosfet απο που?

    Στην 3η μητρικη που επιασα στα χερια μου ... βρηκα 2 επανω .
  4. Stelaras

    SMD mosfet απο που?

    Τι εννοεις "αυτα τα δυο βρηκα" ? Εμενα με ενδιαφερει να μου πεις για το mosfet που σου εχει καει . τι ακριβως γραφει επανω του ? Εναλλακτικα , για farnell και παραγγελιες απο αλλες εταιριες , θα πας στον Φανο πισω απο το πολυτεχνειο . Σε κανονικη περιοδο τα πραγματα ερχονται σε λιγοτερο απο εβδομαδα συνηθως . Ο λογος που ρωταω για το ακριβες part number ειναι οτι .. κατα μεγαλη πιθανοτητα θα εχω ενα τετοιο εδω σπιτι μου πανω σε καποια χαλασμενη μητρικη (απο τις 10αδες) και θα μπορουσα να στο δωσω Χριστουγεννιατικο δωρο .
  5. Stelaras

    SMD mosfet απο που?

    Ποιο ειναι το ακριβες part number του mosfet ?
  6. Καλοριζικη η νεα εκδοση και καλη συνεχεια να εχετε ! Εγω το χρωμα θα περιμενω να σκουρινει λιγο ... εως πολυ . ΥΓ . Και την ημερομηνια εγγραφης φυσικα .
  7. Καλημερα , Βρηκα ανθρωπο να παραλαβει απο την περιοχη σου ,οπως σου εγραψα και χθες το βραδυ .
  8. Εαν σε παρακαλουσα να γινει αποστολη Αθηνα ? Πληρωνω μεταφορικα . Αλλιως , θα ηθελα μια μερα χρονο για να δω μηπως βρω καποιον φιλο/γνωστο κοντα σου.
  9. Σε ευχαριστώ Τάσο Είναι η πρώτη am2 μητρική που πρόκειται να πιάσω στα χέρια μου . Ελπίζω να την καταφέρω να παίξει
  10. Δεν εχω ζητησει ποτε κατι απο εδω , αλλα η DFI θα μου ηταν πολυ χρησιμη . Εαν ο Τασος θελει να μου κανει τη χαρη να κανει πισω , θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα . Μετα τιμης , ο συνταξιουχος .
  11. Bios bug της RIVE . Υπαρχει γνωστο θεμα στο rog forum . Στη 2η σελιδα γραφουν και γι'αυτο . Strange bug in offset mode - 4960x - bios 4503
  12. Stelaras

    TEC-WC cooling εν έτη 2014

    Απλα δεν αξιζει . Δεν θα καταφερεις τιποτα και τσαμπα θα καιει το ρευμα . Απλα δεν αποδιδουν τα TEC . Για κανα cpuz κατι μπορει να κανεις , αλλα για cinebench και linx ξεχνα το . Μιχαλη , εαν θυμασαι ... πριν πολλα χρονια , το prommie με καταναλωση 200W κρατουσε -40C εως -20C . Και μπορει να κρατησει ανετα ακομα και τα σημερινα CPU .
  13. Stelaras

    Caching app για SSD & HDD (RAPID like)

    Δεν ξερω τι κανει το samsung magician , αλλα απο τον τιτλο καταλαβα οτι κατι σαν αυτο ψαχνεις ... FancyCache Overview
  14. Stelaras

    Ebay - Προβλημα με πακετο

    Ναι , αλλα δεν ειναι ολα τα δεματα με tracking . Πριν παρω τη θυριδα , τα ζητουσα ολα με tracking (που ηταν αρκετα Ευρω εξτρα ανα πακετο/δεμα) , ειδικα απο τοτε που πηρα χαμπαρι οτι καποιος στην πολυκατοικια εβαζε χερι σε ξενα δεματακια/φακελακια . Τα 50 Ευρω το χρονο που δινω , ειναι λιγοτερα απο το να ζητουσα ολα τα δεματα συστημενα & με tracking . Κανω 2 φορες την εβδομαδα βολτα στο ταχυδρομειο , ανοιγω το ντουλαπακι μου και παραλαμβανω οτι ειναι . Εαν δεν κανετε συχνη και τακτικη χρηση ebay/aliexpress,αγγελιες απο εξωτερικο κλπ , δεν ξερω εαν σας συμφερει . Εδω και 4 χρονια εχει χαθει μονο μια αποστολη (απο εναν κινεζο που το επαιζε κινεζος για το εαν εστειλε το δεμα , οποτε παιζεται το εαν χαθηκε) . Μα αυτο δεν ειναι θεμα του διανομεα/ταχυδρομου της περιοχης ? Το ταχυδρομειο δεν ξερει τι περιμενεις , πριν το παραλαβει στα χερια του .Με τον διανομεα πρεπει να συνενοηθεις για κατι τετοιο . Και ο διανομεας βρισκεται μονο κατα τις 7-8 το πρωι στο κεντρο διανομης (πριν ξεκινησει τη βαρδια του) .Εκει βλεπει τι υπαρχει για την περιοχη που καλυπτει . Οτι ειναι μικρο το παιρνει μαζι του, ενω οτι ειναι μεγαλο το στελνει στο ταχυδρομειο (καταστημα της περιοχης σου) για να το παραλαβεις απο εκει.
  15. Stelaras

    Ebay - Προβλημα με πακετο

    Γι'αυτο εχω θυριδα εδω και πολλα χρονια . Με 50 περιπου Ευρω το χρονο , καθαριζεις απο κλεφτες και ταχυδρομους που βαριονται ή δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους.
  16. Stelaras

    overclockers.uk

    Οταν αγοραζαμε απο overclockers.uk απο το 2000 εως το 2010 ηταν καλα . Τους εξαγορασε ομως ο Γερμανος και απο τοτε εκοψαν την Ελλαδα .
  17. Stelaras

    Okeanos @ Grnet (Cloud)

    Θα σε στεναχωρησω 3 στα 3 επανω .
  18. Stelaras

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Αφου το ακουσαν και στο μαγαζι , τοτε οντως επεσες σε προβληματικη παρτιδα . Κριμα ... Το μονο που μπορει να σωσει την κατασταση ειναι οι custom r290x ... ή οι 780TI !
  19. Stelaras

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Χρηστο , αλλο τροφοδοτικο δοκιμασες ? Καποιες φορες προερχεται απο εκει . Απο το καταστημα σου ειπαν οτι την ακουσανε ?
  20. Stelaras

    3DMark 11

    Πολυ ασχημο gpu score για τα ρολογια που τρεχει. πχ Aristidis`s 3DMark11 - Performance score: 12424 marks with a GeForce GTX 580 Προφανως παιζει με X79 και γι'αυτο βγαζει υψηλο overall score .
  21. Stelaras

    3DMark 11

    Σε τι temps παιζεις εκει bill ???
  22. Stelaras

    3DMark 11

    Μα και εμενα το καθημερινο μου συστημα ειναι αυτο . Θελω 10 λεπτα για να βγαλω το μπλοκ υδροψυξης και να βαλω επανω το μονοβαθμιο και να το παγωσω . Το αποτελεσμα ειναι 1Κ παραπανω ... αλλα με 8 thread και οχι 12 thread . Οι SB-E που ειναι sandybridge ποσο βγαζουν ??? 12Κ στα 3300Mhz . Αυτο δε μπορεις να το πεις αποτυχια του 970/980/990 ?? Δε νομιζω ομως οτι υπηρχε καποιος ορος περι πυρηνων κλπ . Δειξε μου σκορ απο αλλον τετραπυρηνο που να τα πηγαινει καλυτερα .Το τελικο σκορ δε μετρουσατε ? Ε , αυτο δοκιμασα και εγω . Τωρα για περι SB VS GT , εγω εχω αλλη αποψη .
  23. Stelaras

    3DMark 11

    ΠΡΟΛΟΓΟΣ : Ειδα φως και μπηκα . ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ : Εβγαλα αυτο ... ΕΠΙΛΟΓΟΣ : Τακη δε φταιω εγω . Εσυ μου το εδειξες χθες το βραδυ και μου κινησες την περιεργεια ...
  24. Η 9250 με ενδιαφερει . Μενιδι ειναι εφικτο επισης. Εαν δεν εχει καποιος αλλος σειρα , πες μου . Ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.