Jump to content

wacko_gr

Premium Members
 • Posts

  1,349
 • Joined

 • Last visited

About wacko_gr

 • Birthday 04/09/1983

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Αγ.Παρασκευή, Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Τί άλλο???
 • Επάγγελμα
  Οδοντίατρος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wacko_gr's Achievements

 1. Ξυπνάω το thread μετά από 2 μήνες και γράφω ξανά μετά από μερικά χρόνια. Δεν ήξερα που να απευθυνθώ. Χρειάζομαι απλά βοήθεια από κάποιον, vegaικής μορφής. Αν υπάρχει κανένας χριστιανός (και μουσουλμάνος να είναι δηλαδή δε με πειράζει), κάτοχος μιας vega 64 οποιασδήποτε έκδοσης, καλείται στο χώρο μου για καφέ, φαγητό, ό,τι θελήσει, για να φέρει μαζί την κάρτα του να κάνουμε μερικές δοκιμές. Έχω διαβάσει άπειρες δοκιμές, overclocking οδηγούς, κτλ αλλά δεν έχω καταλήξει για τη συμπεριφορά της vega 64 σε 4κ ανάλυση. Εν συγκρίσει με τη 1080ti που έχω τώρα. Με ενδιαφέρει πολύ λόγω αγοράς οθόνης freesync, και γενικότερα μεταφοράς στο amd στρατόπεδο με ryzen 5 2600. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν κάποιος έχει τέτοιο setup βέβαια, δηλαδή 4κ οθόνη freesync και vega 64, ας πει εντυπώσεις αρχικά.
 2. Κι ένα από μένα. Ο 7700 είναι στα 4,8 με 1,18ν και η κάρτα 2088 - 6210.
 3. Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους.
 4. Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μου forum. Να ευχηθώ να συνεχιστεί η ίδια πετυχημένη συνταγή.
 5. Το Z5 compact έχει την ίδια οθόνη με τον προκάτοχο του το Ζ3 Compact που είναι 4,6 ίντσες και όχι 4. Απλή παρατήρηση.
 6. Επειδή όμως αυτό δε συμβαίνει σε καμμία 970 με hynix, μάλλον είναι τελείως διαφορετικές μνήμες.
 7. Αλήθεια παίζει η hynix τόσο ψηλά? Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Πιθανώς να είναι τελείως διαφορετικός κωδικός από αυτές των 970.
 8. Εντάξει δεν είναι κάτι τρομακτικό τα 1550. Όλες οι 980 πάνε κοντά στα 1600. Αέρας ή νερό δεν παίζει ρόλο. Οι μνημούλες σου όμως ανεβαίνουν αρκετά και δίνουν πάρα πολύ, λόγω μειωμένου διαύλου (256bit). Το ίδιο ισχύει και με τις 970. Γι'αυτό ο sebastian μου έριχνε στ'αυτιά με τις msi με samsung (2100+) σε σχέση με gigabyte με hynix (1900), παρόλο που έπαιζα πολύ παραπάνω πυρήνα. Στη 290Χ είναι τόσο μεγάλος ο δίαυλος, που μικρή σημασία έχει το που θα παίζει η μνήμη.
 9. Πάνο δικές σου οι καρτούλες? Μόλις 20% πάνω από 295 και με πολύ ψηλά ρολόγια. Χάρηκα τώρα. Θα μπορούσα να παίξω γύρω στα 1200 αλλά μετά την αλλαγή που έκανα και άλλαξα δωμάτιο στον υπολογιστή, δεν έχει κλιματισμό και δε γίνεται. Είναι σαν να benchάρω στην έρημο. Φαντάζομαι παίζουν γύρω στα 1560 οι καρτούλες αφού έχουν boost 1491?
 10. Και ένα από μένα με πολύ χαμηλές συχνότητες cpu και gpu λόγω ζέστης και έλλειψης κλιματισμού στο δωμάτιο οπότε έχει 30+ βαθμούς.
 11. Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου. Πιθανώς να ήμουν λίγο υπερβολικός. Απλά δε θυμάμαι να είδα ποτέ τόσο χαμηλό σκορ με την κάρτα που είχα εγώ, τη στιγμή που δεν έφτασα σε αυτά τα ρολόγια που δείχνω, με τη μία ή με κάποιο μαγικό τρόπο, αλλά περνώντας από πολλά ενδιάμεσα στάδια συχνοτήτων, συμπεριλαμβανομένης κάποιας αντίστοιχης συχνότητας με τον lgalkis. Βέβαια δε δίνω πολλή βάση στη μνήμη μου γιατί έχει αστοχήσει ουκ ολίγες φορές. Σημειωτέον επίσης ότι η αύξηση των επιδόσεων σε αυτές τις κάρτες και όσον αφορά τον πυρήνα μόνο, είναι σχεδόν γραμμική (όχι λογαριθμική όπως ανέφερες). Δηλαδή η ποσοστιαία αύξηση του σκορ ή της απόδοσης γενικότερα είναι σχεδόν ίση με την αύξηση του πυρήνα. 10% αύξηνη πυρήνα, περίπου 10% αύξηση σκορ. Η μνήμη δεν είναι ακριβώς έτσι. Παρόλα αυτά, αποδείχθηκε από τον ίδιο το φίλο, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο σύστημα του σε εκείνο το run και πόσταρε με ίδιους οδηγούς και συχνότητες ένα σκορ κατά 300 πόντους καλύτερο από το αρχικό με κάποια αλλαγή που έκανε που δεν ξέρω αν είχε να κάνει μόνο με το windowed ή fullscreen mode. Συνεπώς είχα δίκιο ότι ήταν χαμηλό το σκορ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το ποστ σου όμως ήταν καθ'όλα άρτιο και εμπεριστατωμένο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.