Jump to content



Προβλημα με ATI X700 και ΝFORCE Motherboard


reyad

Recommended Posts

Καλησπερα.Πηγα σε εναν φιλο μου να του περασω τα Windows στον καινουργιο υπολογιστη που πηρε.Ο υπολογιστης ειναι μια συνθεση που εκανε στο πλαισιο και εχει καρτα γραφικων χ800 της ΑΤΙ και nforce4 μητρικη της nvidia.

Εγκαθιστω τα windows,ολα οκ,εγκαθιστω τους drivers της μητρικης,ολα οκ,εγκαθιστω τους drivers της καρτας,****ς το μηχανημα.

Μολις πας να τρεξεις το cd της ΑΤΙ κανει restart,μολις ξεκιναει βγαζει error και λοιπα ωραια.Υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ nvidia motherboard και ATI καρτας γραφικων?Μπορω να κανω κατι ή να θελει αλλαγη η καρτα γραφικων?

Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.

Link to comment
Share on other sites

Tελικα ειναι χ700 ή χ800 η καρτα? Τεσπα, κανεις διπλο κλικ στο εικονιδιο του ντραηβ και κανει ρεσταρτ το συστημα? Αν ναι, αυτό είναι τροφοδοτικό φιλε μου. ή καποιο προβλημα με το ιδιο το ντραηβ.

Το δοκιμασες πολλες φορες και εκανε ρεσταρτ? Δωσε καμια ινφο παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

Μπα χλωμο το τροφοδοτικο η το drive γιατι ειπε οτι εκανε εγκατασταση τα windows..Oποτε κ τα 2 δουλεψαν καλα.Επειδη εχω ακουσει κατι (νομιζω ακριβως το ιδιο πραμα ειχε γινει) σε ενα φιλο με asus x700 κ chaintech vnf4 ultra μητρικη που εχει το nforce4, δοκιμασε να βαλεις αλλα drivers στη καρτα γραφικων.Ψαξε για νεοτερα στο internet η ακομα κ στο dvd που εχει μαζι με το pcmaster αυτο το μηνα τα εχει αν σε βολευει καλυτερα!

Link to comment
Share on other sites

Καταρχας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.Η καρτα ειναι η Χ800.Ισως ο Jason να εχει δικιο,γιατι τωρα που το ανεφερε και η συγκεκριμενη μητρικη της chaintech ειναι.Θα δοκιμασω να κατεβασω τους καινουργιους drivers.

soulclaimer,μετα την εγκατασταση των windows και των drivers της μητρικης εβαλα το cd με τους drivers της καρτας.Επελεξα εγκατασταση,τους εκανε(αν θυμαμαι καλα βεβαια,εβγαλε και ενα error κατα την διαρκεια),κανει το καθιερωμενο restart για να ''παρει'' τις ρυθμισεις και οταν πηγα να ξαναπατησω το cd για να κανω εγκατασταση και καποια αλλα πραγματα που ειχε μεσα,το μηχανημα εκανε restart.Το ιδιο πραγμα ακολουθησε αλλες 4 φορες.Περασα μεσα το nfs2 και το επαιζε κανονικα,με τα γραφικα στο φουλ.

Απ'οτι καταλαβαινω δηλαδη,μαλλον δεν παιζει ασυμβατοτητα μεταξυ των δυο,μαλλον drivers ειναι?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.