Jump to content



New 6800gt


skywriter

Recommended Posts

Λοιπόν αν και καιρό μέλος στο forum αυτό είναι το πρώτο μου post και κλασικα ξεκινάω με ερώτηση. Σκοπεύω να αγοράσω καινούρια κάρτα γραφικών και συγγεκριμένα έλεγα να αγοράσω την MSI nx6800gt απο το e-shop με 450 συν το επιπλεόν NVsilencer οπότε φτάνουμε περίπου στα 500. Και αναρωτιέμαι, μήπως θα ήταν καλύτερα να δώσω στο overclockers.co.uk 520 (και οτι πάνε τα έξοδα) να πάρω την Gainward που απο οτι έχω ακούσει είναι η καλύτερη ηλοποίηση και έρχετε και με καλό σύστημα ψύξης και oc σε 6800ultra απο μόνη την και με 1,6ns μνήμες. Αξίζει τα παραπάνω λεφτά που ζητάει ή να μείνω στην ιδέα της MSI? Ελπίζω να μην σας έπριξα..... :o:D

Link to comment
Share on other sites

Υπόψην αν μπεις στον πειρασμό να πάρεις leadtek η οποία κάνει πάνω κάτω τα ίδια λεφτά με την Msi (απο overclockers) ότι η τροφοδοσία του ανεμιστήρα του NV5 δεν ειναι συμβατή με αυτήν της Leadtek και θέλει πατέντα για να ταιριάξει. Έχει και προσφορά το NV5 το οverclockers αυτήν την βδομάδα σε πολύ καλή τιμή , 10 λίρες περίπου!!.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από jax7480

Γιατι δεν παιρνεις την MSI απο το overclockers (405 +μεταφορικα) και το Arctic Cooling απο εδω?

και ετσι με 450 θα εχεις και καρτα και ψυξη...

Χμμ....Δεν έχεις και άδικο Μάλλον έτσι θα γίνει... Όσο για την Leadtek δεν την έχω στα υπόψην μου οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με το NV5 ;) Thanks για τις άμεσες απαντήσεις. Θα σας κρατήσω ενήμερους όταν παραλάβω την κάρτα....

Link to comment
Share on other sites

Και μια απορεία σχετικά με το overclockers.co.uk Αφού επιλέξω τα προιόντα που θέλω να αγοράσω πατάω checkout διαλέγω χώρα την Ελλάδα και μετά μου πετάει ένα ευχάριστο μύνημα το οποίο λέει:

"Select Shipping Destination - Your order has exceeded the shipping tables defined by the supplier, therefore it is not possible to calculate the shipping cost. Please contact the supplier with this information as they will be happy to process your order and will then be able to correct the shipping tables."

Παίζει κάτι με τα κιλά του δέματος? Και το NV5 να βγάλω απο την παραγγελία (μήπως και χαμηλώσει το βάρος του δέματος) πάλι το ίδιο μύνημα μου βγάζει. Any idea? :sick:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από RootX

Για τσέκαρε και το www.chillblast.com, αγγλικό και αυτό χωρίς περιορισμούς βάρους.

Καλό το site σαν interface αλλά δεν έχει αρκετή ποικιλία και ειδικότερα δεν έχει την MSI οπότε δεν μας κάνει :S Πάντος το μύνημα απο το overclockers έλεγε να επικοινωνίσω με τον supplier και κάτι τέτοια.... προσοπικά μπερδεύτικα. Η πλάκα είναι οτι την gainward μου την στέλνουν κανονικά. Αμα τους έλεγα να βγάλουν τα CD λέτε να δεχόντουσαν... :p

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από blade_pan

Παρε την msi....Eιναι φετες και στα συγκριτικα που εχω δει...:)

Αυτή θέλω να πάρω το θέμα είναι οτι δεν μπορώ γιατί δεν μου την στέλνουν λόγο βάρους. Θα το μελετήσω το θέμα σοβαρά.

:boxed:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Gabriel

Πάντως και η Gigabyte μου,αν και ολίγον τι θορυβώδης,ξεπερνάει άνετα Ultra specs και παίζει 420-1140 με τη μαμά ψύκτρα.

H πλάκα στην όλη υπόθεση είναι οτι στην Ελλάδα στέλνουν όλες τις άλλες κάρτες εκτός απο την συγκεκριμένη....Έλεος δηλαδή!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.