Jump to content

Χμμ.. Τα δα όλα που λέμε, Lian Li PC-777

Orthodox

Recommended Posts

To "ωραιο" της υποθεσης ειναι οτι εχει και τη δυνατοτητα BTX.

Παρολαυτα δεν με πολυπηθει σε πρωτη φαση για τον τροπο με τον οποιο παρουσιαζει οτι διωχνει τη θερμοκρασια.

να δώ τί άλλο θα δούμε... Πολύ extreme design αλλά μαρέσει.. Αν κ προτιμώ τα κουτιά του 'σαλονιού', δεν ξέρω αν με πιάνετε.....

Απ' ότι βλέπω στο παρακάτω review λένε για 290$ :119:

http://www.amdreview.com/reviews.php?rev=PC777

Πάντως και btx να παίρνει ακόμα και e-atx να παίρνει και καλό airflow να έχει 300 ντολαρς είναι πολλά γι αυτό το πράμα... με λίγο ξυδάκι στο τιγάνι είναι ότι πρέπει.. :D

Εδω και αν μιλαμε για "κουτι σαλονιου" !

Η σχεδιαση του lian li σιγουρα ειναι βασισμενη σε αυτο εδω :

ns2_4.jpg

http://www.ac2.jp/tp/nautilus.html

http://www.ac2.jp/tp/nautilus2.html :057:

Και μιλαμε για ηχειο 5 χρονων τουλαχιστον απο οσο το θυμαμαι ... και μερικων δεκαδων χιλλιαδων δολλαριων ...

Παλι πικραθηκα ...:012:

Ωχ.. Τι πράμα είναι αυτό... Έβγαινε και σε 5.1 :D

Πάντως θα κάνανε ωραίο συνδιασμό, αό την μια τα ηχεία και απέναντι το pc...

b_mm_pc777_1.gifb_mm_pc777_b.gif

:eek: Ναι και γω έμεινα όταν το δα...

Για κάποιον που θέλει κάτι προτότυπο και εκεντρικό ή για όποιον εχασε το καβούκι του η lian li έχει τι λύση... :D

http://www.lian-li.com/Product/Chassis/M_M_PC-777.htm

τι ναι τουτο ωρε?? τι αλλο θα βγαλουνε? προσωπικα δε μου αρεσει καθολου παντως... :098:

Τουλάχιστον οι θύρες USB, Firewire και audio είναι εκεί που θάπρεπε να είναι, στο πάνω μέρος και όχι 5 πόντους από το πάτωμα όπως είναι στα άλλα κουτιά τους.

Τουλάχιστον οι θύρες USB, Firewire και audio είναι εκεί που θάπρεπε να είναι, στο πάνω μέρος και όχι 5 πόντους από το πάτωμα όπως είναι στα άλλα κουτιά τους.

Ε..!! κοίτα αυτό είναι υποκειμενικό, κάποιος που έχει το κουτί ψηλά, όπως πάνω στο γραφείο του, οι θύρες βολεύουν κάτω, αντίθετα με άλλον που έχει το κουτί κάτω.

Δε νομίζω όμως ότι αυτό είναι πρόβλημα από τη στιγμή που μπορείς να βάλεις ένα front panel με ότι θέλεις εσύ (usb, firewire κλπ) στο πρώτο 5’25 frame…

Ε..!! κοίτα αυτό είναι υποκειμενικό, κάποιος που έχει το κουτί ψηλά, όπως πάνω στο γραφείο του, οι θύρες βολεύουν κάτω, αντίθετα με άλλον που έχει το κουτί κάτω.

Δε νομίζω όμως ότι αυτό είναι πρόβλημα από τη στιγμή που μπορείς να βάλεις ένα front panel με ότι θέλεις εσύ (usb, firewire κλπ) στο πρώτο 5’25 frame…

Δηλαδή η υποκειμενική θέση του V2000 της LianLi είναι πάνω στο γραφείο?

Σε κάποια θέματα η εργονομία είναι λίγο πολύ απόλυτη και δεδομένη. Όταν σε ένα full-tower κουτί που κατά 99,9% θα μείνει στο πάτωμα βάζεις τις θύρες μισή παλάμη από το πάτωμα, τότε μιλάμε για εργονομικό φάουλ. Ειδικά σε ένα κουτί των 300 ευρώ.

post-183-1442174187,3409_thumb.gif

post-183-1442174187,5446_thumb.jpg

Και βέβαια είναι υποκειμενικό το που θα βάλει ο καθένας τον υπολογιστή του άσχετα αν η εταιρία έβαλε λάθος τις usb στο κουτί…

Απλά δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερο το πρόβλημα από τη στιγμή που λύνεται εύκολα…

Και βέβαια είναι υποκειμενικό το που θα βάλει ο καθένας τον υπολογιστή του άσχετα αν η εταιρία έβαλε λάθος τις usb στο κουτί…

Απλά δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερο το πρόβλημα από τη στιγμή που λύνεται εύκολα…

Orthodox, αν μου επιτρέψεις θα επιμείνω ότι το θέμα του σχεδιασμού δεν είναι μόνο υποκειμενικό. Π.χ. φαντάσου στο ψυγείο του σπιτιού σου η λαβή της πόρτας να ήταν 15 πόντους από το πάτωμα και όχι στο ύψος του θώρακα που είναι τώρα. Τώρα ότι υπάρχει λύση, συμφωνώ ότι υπάρχει.

Για να πω και το κρίμα μου τώρα, έχω μπει στο site της lian-li και το έχω τσεκάρει καμιά 10αριά φορές από εχτές που βγήκε το post. Αρχίζει και μου αρέσει πάρα πολύ.........και εγώ δεν τα πολυγουστάρω τα Lian-li (γι'αυτό έχω φάει άσχημο κόλλημα με το που έχουν τις USB).

Χεχε… Είναι εξάρτηση… Εγώ έχω τρομερό κόλλημα με το V2100 αλλά δεν τα δίνω τόσα (κάπου 435 ευρώ) ούτε για το σαλίγκαρο τα 300$... Για το PC70 όμως ψήνομε άγρια (235 ευρώ)..

Αν αρχίσεις να ψάχνεις τα lian li όλα τα άλλα σου φαίνονται απλά συμβιβασμός…

Χεχε… Είναι εξάρτηση… Εγώ έχω τρομερό κόλλημα με το V2100 αλλά δεν τα δίνω τόσα (κάπου 435 ευρώ) ούτε για το σαλίγκαρο τα 300$... Για το PC70 όμως ψήνομε άγρια (235 ευρώ)..

Αν αρχίσεις να ψάχνεις τα lian li όλα τα άλλα σου φαίνονται απλά συμβιβασμός…

Για πάνω από ένα χρόνο πηγαινοερχόμουν στο hacshop και χάζευα ένα PC70 που ειχε στα ράφια. Όλο έλεγα θα το πάρω όλο σκεφτόμουν τα λεφτά.

Μια μέρα μπαίνω και λέω κατέβασέ το, το παίρνω.

Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την αγορά του.

Τώρα νιώθω όπως λες : "όλα τα άλλα σου φαίνονται απλά συμβιβασμός…"

Και όντως χωράς να μπεις κι εσύ μέσα σε αυτό το κουτί! :048:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.