Jump to content



24 / 20 pin τι κανουμε?


SoulRiver

Recommended Posts

Εάν γράφει μόνο 24 πιθανόν να μην σου κάνει. Τα πιο πολλά καινούργια τροφοδοτικά πάντως που κυκλοφορούν κάνουν και για 20pin. Απλά τα τελευταία 4pin ξεκουμπώνουν με αποτέλεσμα να έχεις 20pin. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις από εκεί που θα το πάρεις να σου πουν. Επίσης υπάρχει και ο αντάπτορας που σου είπε πριν... :115:

Link to comment
Share on other sites

αν ηξεραν θα τους ρωτουσα αλλα τελος παντων...thanx :)

Εάν δεν ξέρουν, δεν θα έπρεπε να πουλάνε τροφοδοτικά!!! :033: :047: Πάντως εάν δεν βρεις αντάπτορα κάπου διάβασα ότι το 24 το κάνεις εύκολα 20 κόβοντας κάποια pin με κοφτάκι. Σημείωσε ότι εάν καταλήξεις σε αυτήν την επιλογή δεν θα σε καλύπτει rma. Πριν το πάρεις βρες που το γράφουν κάνοντας ένα search στον γουγλη, ή αν ξέρει κάποιος άλλος να σου πει σίγουρα.

Link to comment
Share on other sites

To βυσματακι μπαινει απο την μια μονο πλευρα σε 20pin μητρικη και δουλευει χωρις προβλημα.τα 4 που περισευουν ειναι αυτα που εχουν βαλει εξτρα,ουτε κοψιμο ουτε τιποτα.απλα να μην εμποδιζει καποιος πυκνωτης στο σημειο που θα περισευει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.