Jump to content



Ερώτηση για τροφοδοτικό


chrispat

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.

Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα για ένα τροφοδοτικό, αυτό εδώ είναι http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805663

Ποια είναι η γνώμη σας.

Να ρωτήσω τι είναι αυτό που λέει συνδυασμένο φορτίο 210W στα 3.3V και 5V.

Και ακόμα θα καίει πολύ περισσότερο σε σχέση με το παλιό μου no name 400άρι.

Γενικότερα πώς το βλέπετε; Έχω ακούσει καλά λόγια για την akasa

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Σημαίνει ότι μπορεί να τραβήξει από τις τάσεις 5 & 3,3v συνολικά 210 W από τα 460w max του τροφοδοτικού με διαφορους συνδιασμους (60% στα 5 , 40% στα 3,3 ή 45%στα 5 και το υπόλοιπο στην γραμμή των 3,3 v).

Η κατανάλωση θα είναι σχεδόν η ίδια γιατί ο Υπολογιστής σου χρησιμοποιεί τον ίδιο εξοπλισμό. Απλά έχεις ποιό στα8ερες τάσεις αν έχεις μεγάλο φορτίο ( αλλο να χρησιμοποιείς το 80% του 400 και άλλο το 67% του 460) και επιπλέον στις περιπτώσεις που χρειαστείς μεγάλο φορτίο (πχ παιχνίδι με φουλ ανάλυση ή καμμιά 10αρια usb συσκευές ) δεν θα φάς κόλλημα λόγω αδυναμίας τροφοδοτικού.

Link to comment
Share on other sites

σ' ευχαριστώ πολύ φίλε.

ωραίο το τεστ. Το τροφοδοτικό το έχω παραγείλλει (για να πώ την αλήθεια δεν το ψαξά πολύ, είδα τη μάρκα και τα watt και το έκλεισα)

αν και τις δυνατότητες o/c δεν βλέπω να τις εκμεταλεύομαι, από την άλλη έχει το σημαντικό για μένα πλεονέκτημα του λίγου θορύβου.

και να ξαναρωτήσω καίνε πολύ αυτά; (δηλαδή θα υπάρξει διαφορά στη δεή, μη γελάτε φοιτητής γαρ με το πσ ανοιχτό σχεδόν όλη μέρα δεν μπορώ να δινώ πολλά λεφτά στις αγαπητές ΔΕΚΟ)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το πήρα το τροφοδοτικό. Πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή.

Επιτέλους πήρα και εγώ ένα επώνυμο τροφοδοτικό με αληθινά watt.

Είναι πολύ ήσυχο πράγμα που ήθελά πάρα πολύ και πλέον το μόνο πράγμα που κάνει θόρυβο είναι το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή το οποίο και αυτό σκοπεύω να αλλάξω.

Για πείτε κάνα καλό φαν (θέλω να κάνει ησυχία και δεν με πολύ νοίαζει να είναι γρήγορο και τα λοιπά) για πεντιουμ 775 σοκετ (3.0 γκιγκα). Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.