Jump to content



Επείγον!


Chr1442169074

Recommended Posts

Λοιπόν , σήμερα πήρα το block για την X700Pro και λίγο πριν βάλω το block μου έπεσε κάτω. Την έψαξα από παντού και δε βρήκα κάτι σπασμένο , οπότε συνέχισα κανονικά. έβαλα το block , σιγουρεύτικα ότι πατούσε άψογα και έκανα αρχικά μια δοκιμαστική λειτουργία με κλειστό το pc για διαρροές. Όλα καλά , οπότε συνδέω τα πάντα και ανοίγω το pc κανονικά.

Αποτέλεσμα : Δεν υπάρχει απεικόνιση στην οθόνη. Τίποτα. Όπως όταν είναι κλειστό. Τα βγάζω όλα και βλέπω ότι η κάρτα ήταν αρκετά ψυχρή ενώ το block πατούσε μια χαρά. Ξαναβάζω stock ψύκτρα και το ξανανοίγω. Τα ίδια. Να σημειώσω ότι βλέπω ότι το ανεμιστηράκι της ψύκτρας της vga δουλεύει και ότι η θερμοκρασία είναι αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με πριν(το κατάλαβα πιάνοντάς την με το χέρι αφού την έβγαλα πάλι). Δοκίμασα τα πάντα από συνδέσεις αλλά τπτ. Επίσης να σημειώσω ότι από το εσωτερικό ηχείο ακούγεται αν κατάλαβα καλά : System failed due to overclocking , System failed VGA. (όλα τα clocks σε cpu&vga ήταν default)

Δυστυχώς δεν έχω άλλη PCI-E για να δώ αν φταίει η κάρτα ή η θύρα.

Γρήγορα please γιατί είμαι χωρίς pc...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.