Jump to content



Ψυχτρα σε s478


Jason1442169106

Recommended Posts

Ψαχνομαι σχετικα με ποια ψυχτρα να παρω για τον πρεσκοτ μου..Ψαχνω μια να εχει καλες επιδοσεις (prescott θα ναι απο κατω...) να ειναι αθορυβη κ να μη ξεπερνα τα 50ευρω.Τι πιστευετε για την Thermaltake tower 112?Βασικα την φοβαμαι κ λιγο αυτη γιατι ειναι τερας βαριδι!Μη μου τσακισει καμια μητρικη κ κλαιω!Aλλες που κοιταω ειναι Thermaltake big tycoon, Coolermaster hyper 6 ,Thermalright xp90 ,κ thermaltake Sonic tower.Ποια θα μου προτεινατε απο αυτες κ οσοι τις εχουν ας μου πουν εντυπωσεις..

Link to comment
Share on other sites

Την ΤΤ Tower 112 την έχω πάνω σε ένα prescott 3ari rev D0 με ένα ττ σιλεντ κατ 9αρι στις 1300 στροφές. Τώρα με την Abit IS-7 έχω 42 idle 55 foul load.Με την Asus P4P800-E Dlx -->51 max foul load .Οι μετρησεις είναι απο Winbond hardware doctor και asus probe αντιστοιχα.Για το βάρος μη φοβάσαι απλά θέλει λίγη προσοχή στην τοποθέτηση. Έγω είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδωσή της αλλά θα αλλάξω το silent cat με 2 coolermaster 9cm μπας και κερδίσω τπτ! Hope i helped !!!

Link to comment
Share on other sites

Τελικα εχω καταληξει να παρω η τη hyper 6 η τη sonic tower.Ξερω πρεπει να βγει η μητρικη κ στις 2 αλλα γενικα ποσο ευκολη ειναι η εγκατασταση?Δεν ειχα ποτε ψυχτρα που να χρειαζεται να βγει η μητρικη κ με προβληματιζει!

Link to comment
Share on other sites

Τελικα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η Sonic Tower θα βρισκει στις μνημες αμα της βαλω ανεμιστηρα που θα της βαλω αμα τη παρω.Οποτε φαινεται πως η hyper6 ειναι μονοδρομος.Ας ελπισουμε πως η μητρικη μου ειναι ανθεκτικη..

Link to comment
Share on other sites

μη τρελαθούμε κι όλας!!! έχω δοκιμάσει σε 2 mombo την sp94 (1 κιλό ψύκτρα) και δεν είχα κανένα πρόβλημα! η εγκατάσταση είναι εύκολη απλά είναι βαρετό να ξηλώνεις τη μητρική...

xmxmx πολύ καλή μου φένεται η tower...Afanas ξήλωσες τη πλαστική βάση της mombo για να μπει??

Link to comment
Share on other sites

Ναι το έβγαλα το πλαστικό της μητρικής ,σου δείνει η ττ αντιστοιχο μεταλλικό ..... Τώρα την έχω βάλει στον preshott server μου (που βρισκεται στο πατάρι για να μη τον ακουω) και σε foul load με ένα 9αρι Thermaltake Smart Fan II στις 4500Rpm έχω 46 βαθμους :045: :045:

Link to comment
Share on other sites

Οταν το είχα στις 1300 ηταν με ένα TT Slinet Cat 9cm fan .Τα πείρα απο checkmate

Schumifer το pc ειναι σε ένα 70-80% load κατα μεσο όρο ,παιζει (η μάλλον θα παιξει μολις τελειώσω την εξεταστική) πλεον και σα dns και ρουτερ

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά ποια η αποψή σας για την XP90C. Νομίζω οτι είναι καλύτερη απο την SP95 που έχω τώρα.

Απο την SP94 εννοεις . Η διαφορα που θα δεις ειναι περιπου 3-4 βαθμοι κελσιου , με εναν 9αρη ανεμιστηρα , υπερ της XP90C .

Προταση μου ειναι μια με 120mm fan ... πχ SI-120

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.