Snake Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 Τώρα τελευταία οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή έχουν ανεβεί αρκετά.Κειμένονται γύρω στους 65.Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να ρίξω την θερμοκρασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Κανείς καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 στησε κανα καλο cooling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Ιανουάριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Πολλες φορες οι μητρικες δινουν λαθος θερμοκρασιες,για τσεκαρε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Να λέει και το βιοσ λάθος και άλα προγράματα?@gbak Τι ενοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Εγω θα ελεγα πρωτα να δοκιμασεις να ακουμπησεις την ψυκτρα με το χερι. Βαλε δαχτυλο στην ουσια. Αν την ακουμπησεις και οντως καιει τοτε η θερμοκρασια που σου δειχνουν τα προγραμματα ειναι σωστη. Αν δεν καιει, απλα ξεπερασε το. παταει ο επεξεργαστης με ΚΑΘΑΡΟ ασετον. Βαζεις λιγη θερμοαγωγιμη σιλικονη(κατι σε Ceramique, AS5 θα ηταν οτι πρεπει). Απλωνεις με μια τηλεκαρτα μια πολυ λεπτη στρωση. Βαζεις παλι επανω την ψυκτρα και αναβεις το μηχανημα.The End. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Snake Να λέει και το βιοσ λάθος και άλα προγράματα?@gbak Τι ενοείς? αμα εχεις μαμισια ψυκτρα..λογικη ειναι η temp σε load ... ψαξου τοτε για καμια Thermalright η ακομα για καμια zalman για πιο οικονομικα.. βεβαια παιζει ρολο και το case . παντως εγω απο τοτε που αλαξα case και ψυκτρα και με μια στρωση thermal grease της zalman ειμαι μια χαρα 35 idle > 50 load Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 τι oc εχεις?? μπορει να εχεις δοσει πολυ ρευμα ... και γω με μαμα ψυξη ειμαι και ειχα δωσει πολη ρευμα και απο 63 κατεβηκε στους 49 ... τον μ@μουσ@ τον Mobile.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Ιανουάριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Εννοείς οτι , με το ίδιο hardware στις ίδιες ρυθμίσεις , ήταν χαμηλότερα και τώρα ανέβηκε;Γιατί τότε ήρθε ο καιρός για ένα καλό ξεσκόνισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 ε ναι αμα εχεις δωσει voltage στον cpu τι περιμενεις ..... ειναι το μονο που εχω αφησει auto στο bios γιατι ο prescott ειναι αρκετα hott... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Λοιπόν.Ας τα πάρουμε από την αρχή.1)Δεν έχω κάνει oc στον επεξεργαστή.(μόνο στην κάρτα γραφικών)2)χθές έβαλα άλλη πάστα(θερμοαγώγιμη)3)Η ψύκρα πατάει μια χαρά.4)Χθέσ το ξεσκώνησα.(Τα έβγαλα όλα τα καθάρησα τελείως και τα ξανασύνδεσα)5)Μάλλον σωστές θερμοκρασίες λέει γιατί όταν πιάνω το κουτί απο το πλάι ζεματάει.Τι άλλο προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 τι cpu εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Ρ4 στα 1,7:sick: :sick: με μαμά ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Τι παστα εβαλες?Δεν δικαιολογειται ειδικα αυτη η cpu τοσο ζεστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Μια cooler master : high performance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Eιτε η παστα ειναι low performance ή κατι δεν παταει καλα.Δεν ξαναδοκιμαζεις με καμια AS ceramique να βρεις την υγεια σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Που μπορώ να βω μια τέτοια?Πήγα στο multirama αλλά είχαν μόνο cooler master(καταστήματα θεσσαλονίκης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 μπα ....κατι αλλο παιζει... το κουτι σου παιζει καθολου fans?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Έχω 3 fans.Ένα στην gpu.Ένα στην cpu.Και ένα στο μπροστινό μέρος του κουτιού.Φυσάει δεν βγάζει τον αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 16, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Δεν αναφερει οτι αφαιρεσε φανς οποτε υποθετω οτι με το ιδιο στησιμο πριν το καθαρισμα και μετα υπηρξε η διαφορα.Ο ανεμιστηρας της ψυκτρας δουλευει σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.