Jump to content



προταση για νέο DVD-ROM


kerneld

Recommended Posts

Επειδή το παλαίμαχο pioneer (5 ετών), έχει αρχίσει και τα παίζει, μπορείτε να προτείνετε κάποιο DVD-ROM για αντικαταστάτη του.

Βασική προτεραιότητα οι καλές δυνατότητες του στο extraction (θα πήξει στο dvdshrink).

Βασικά εκεί που έχουν πάει οι τιμές, αξίζει να επενδύσεις σε απλό DVD, ή να δώσω κάτι παραπάνω για ένα δεύτερο DVD-RW?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δες εδω

πιστευω θα σε βοηθησει.Εγω παντως πηρα ενα LiteOn SOHD-16P9S και ξεμπερδεψα.Ειναι πολυ γρηγορο παμφθηνο και κυκλοφορει hacked firmware για να ορισεις εσυ τις ταχυτητες αναγνωσης του

Link to comment
Share on other sites

Παλλικάρι στο ερώτημα που θέτεις θωρώ ότι τα 45 ευρόπουλα με τα 20 δεν είναι σοβαρή δουλειά.Πάρε το lg recorder

Όντως, η διαφορά είναι ψιλοανάξια λόγου. Απλά πίστευα ότι απλά DVD-ROMs θα έπιαναν καλύτερα transfer rates από τα αντίστοιχα recorders.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Link to comment
Share on other sites

Εγω πιστευω οτι αξιζει να χεις ενα rom γιατι σιγουρα ειναι πιο γρηγορο απο ενα recorder σε ολα και κυριως στο a.e και το ripping και θα ταν καλυτερο να τα κανεις εκει ολα πλην των εγγαφων.Αλλα τι λεω αφου ο καθενας εχει πλεον απο 2 recorders οποτε...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για να εκφερει καποιος γνωμη πρεπει να εχει δοκιμασει ολα τα dvd-roms!!!Παντως αυτο που καταλαβαινω απ τα reviews που διαβαζω ανα τον κοσμο ειναι οτι δεν υπαρχει το μαμιστερ rom αφου η ταχυτητα τους εξαρταται απ τη μαρκα του δισκου που διαβαζει.Κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι μεγαλο μπερδεμα γιατι αλλα διαβαζει γρηγορα το LG,αλλα δεν τα διαβαζει καν το Plextor αλλα,δεν τα βλεπει καν το sony,αλλα τα παει σφαιρα το Lite-On.Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.Επισης εχω παρατηρησει μεγαλη διαφορα απο rom σε rom με το ιδιο f/w!!!(Pioneer 120s).Οποτα παρε ενα φθηνο(το πιο θφηνο ισως)να κανεις τη δουλεια σου και μην το πολυψαχνεις γιατι ακρη δεν βγαινει.Εγω παντως θα σου προτεινα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.346609 που ειναι και τσαμπα-man και 2μηνες τωρα δεν εχω κανενα παραπονο ισα-ισα.

Link to comment
Share on other sites

ολα τα dvd μου ειναι TY ειτε +R ειτε-R απο ομαδικη, ειχα ενα παλιο teac το οποιο εχει παραδωσει πνευμα και ενα Pioneer slot 121 το οποιοα καλα τα πηγαινε μεχρι που τα φτυσε και αυτο. οσο για το recorder ειναι το nec2510 γνωστο δυστροπο ως προς το διαβασμα,

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση κρίσιμη για το αν θα αγοραστεί τελικά 2ο DVD-RW ή απλό DVD:

αν έχεις 2 DVD-RW διαφορετικής μάρκας αλλά ίδιων ονομαστικών ταχυτήτων ή ίδιας μάρκας αλλά άλλο μοντέλο (π.χ. ΝΕΚ 3500 και 3540), μπορεί πάραυτα το Nero να κάνει ταυτόχρονη εγγραφή και στα 2?

Link to comment
Share on other sites

Ναι μπορει να γινει με το Νερο, καλο ειναι να ειναι τα ιδια αλλα οχι απαραιτητο.

Το κανω αρκετες φορες με διαφορετικα recorders καλη ιδεα ειναι ομως να γραφεις σε σχετικα χαμηλες ταχυτητες με CLV καθως επειδη χρησιμοποιειται διαφορετικη στρατηγικη εγγραφής σε καθενα απο αυτα, σε χαμηλη ταχ/τα και CLV ειναι λιγοτερες οι διαφορες.

Καλο ειναι επισης να βρισκονται σε διαφορετικο IDE αλλα οχι απαραιτητο.

Link to comment
Share on other sites

ειχα ενα παλιο teac το οποιο εχει παραδωσει πνευμα και ενα Pioneer slot 121 το οποιοα καλα τα πηγαινε μεχρι που τα φτυσε και αυτο.

ΛΟΛ, κι εγω εχω ενα Pioneer tray 121 που τα φτυσε και παιζει μονο σε ΡΙΟ mode, αλλα παρόλα αυτα το εχω κρατησει και μου ειναι πολυτιμο γιατι ειναι το μονο που μπορει να διαβαζει κατι παλια Princo, που περναμε στις αρχες της DVD-R εποχης, 2 χρονια πριν, και διναμε πανω απο 1 ευρω το ενα και ημασταν και ευχαριστημενοι :003: ROFL

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.