Jump to content



2.5 hdd σε desktop?


gto234

Recommended Posts

Εγώ θα σου πρότεινα την παρακάτω λύση μιας και συνδυάζει όλα τα παραπάνω που σου λένε τα παιδιά…

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802009

Το έχω δεί αυτό,φαίνεται καλή περίπτωση αλλά με προβληματίζει η τροφοδοσία που είναι εσωτερική.Ξέρει κανείς,αν μπεί 2.5" δίσκος άραγε θα παίζει μόνο με το ρεύμα του usb?

Link to comment
Share on other sites

Ναι, ο 2,5 δίσκος δεν χρειαζεται ξεχωριστή τροφοδοσία...αν και συνήθως δίνουν 2 καλώδια usb...ένα για τη συνδεση κι ενα για τροφοδοσία...και με ένα πάντως λειτουργεί...

Link to comment
Share on other sites

Με έναν αντάπτορα θα είσαι οκ.

Εγώ έχω έναν με αντάπτορα μέσα στο κουτί και έναν σε θήκη αλουμινένια της V-Power από Πλαίσιο, άψογη και σε ποιήτητα και σε λειτουργία όπου και αν την έχω συνδέσει δουλεύει και μάλιστα γρήγορα.

Link to comment
Share on other sites

Εχω έναν 20GB 2.5" σε εξωτερική θήκη που δίνει δύο καλώδια USB, ένα για ρεύμα και ένα για data. Εδώ και δυο χρόνια που τον χρησιμοποιώ, έχω παρατηρήσει ότι όταν γράφω στο δίσκο πολλά data μαζεμένα κάποιες στιγμές κολλάει στιγμιαία ή και εξαφανίζεται τελείως εάν δεν έχω συνδέσει το ρεύμα του. Αλλες φορές πάλι δεν τον αναγνωρίζει καθόλου παρά μόνο εάν αφήσω το ρεύμα του ασύνδετο (στην αρχή πάντα, μετά από μερικά sec το συνδέω και αυτό).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.