y3k Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2005 Όπως ξέρετε δεν γράφω συχνά thread με απορίες, αλλα θα χρειαστώ μια βοήθεια τώρα :ΡΘέλω να μου πείτε ενα πρόγραμμα (ΑΝ υπάρχει) που να δείχνει αν ένας δίσκος (Στην περίπτωση μας WDC 40GB) έχει ξαναχρισιμοποιηθεί και πόσα format έχουν γίνει.Α... και κάτι ακόμα, για IDE να προτιμίσω Seagate or Maxtor? Ευχαριστώ! :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Smartudm . Μπορει να σου δειξει ποσες φορες εχει αναψει ο δισκος . Χρονο σε λεπτα δε νομιζω πως μπορεις να βρεις , γιατι δεν καταχωρειται στο smart . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Το hdlife δείχνει ώρες λειτουργιας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Οκτώβριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Smartudm . Μπορει να σου δειξει ποσες φορες εχει αναψει ο δισκος . Χρονο σε λεπτα δε νομιζω πως μπορεις να βρεις , γιατι δεν καταχωρειται στο smart .φιλε στελιο δεν εχω βρει ενα λινκ που να ανοιγει το προγραμμα please link me.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 φιλε στελιο δεν εχω βρει ενα λινκ που να ανοιγει το προγραμμα please link me....http://www.sysinfolab.com/ru/download.htmhttp://www.sysinfolab.com/ru/files/smartudm.zipΕιναι προγραμμα DOS . Θελει δηλαδη startup disk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Οκτώβριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 σε ευχαριτω πολυ να σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 25, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 1. το hdlife δεν δίχνει ώρες ούτε τίποτα τέτιοι2. κανένα πιο εύκολο πρόγραμμα (αγγλικο, οχι ρώσικο) που να μήν θέλει startup disk? όχι τπτ άλλο αλλα μου λέει NTLDR missing κτλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 To NTLDR missing στο λέει επειδή δισκέτα που έχεις δεν είναι βοοτ και ψάχνει το λειτουργικό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 25, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 και που θα βρώ βοοτ δισκέτα ?:Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Οκτώβριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 σου έστειλα των 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 25, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Ευχαριστώ αλλά κατάφερα να το τρέξω, όπως και να'χει τελικά δεν γράφει τίποτα για το πόσες φορές έχει ανοίξει ο δίσκος, μόνο τα κανονικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 1. το hdlife δεν δίχνει ώρες ούτε τίποτα τέτιοι2. κανένα πιο εύκολο πρόγραμμα (αγγλικο, οχι ρώσικο) που να μήν θέλει startup disk? όχι τπτ άλλο αλλα μου λέει NTLDR missing κτλπ...Ναι , έκανα λάθος . Το HDD Health είναι .http://www.panterasoft.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Οκτώβριος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 και εγω αυτο χρησιμοποιω ειναι απιστευτο προγραμμα!!μεχρι και ποτε θα σου χαλασει λεει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 26, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Τελικά πολύ καλό προγραμματάκι και freeware πράγμα που δεν το περίμενα! Ευχαριστώ! :024: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.