Jump to content



Αναβαθμηστικα!!!


coolmind

Recommended Posts

Λοιπον μετα απο 1 χρονο και βαλε με τα "Παλαια" athlon xp 3200+ & asus A7N8X deluxe Rev 2.0 με τα ρευματα του levicom 420 ηρθε η ωρα να αλλαξω και εγω.Ο επεξεργαστης μου ειχε καρφωθει απο τοτες(κατακαλοκαιρο!!)που τον αγορασε ο σεβαστος Thorlite και ετσι ερωτευτικα(athlon 64 4400+X2)!!!Και οπως ολα ετσι και αυτο μου απεσπασε ενα αρκετα καλο χρηματικο ποσο,για την αποκτηση του.Το motherboard(A8V Deluxe Rev 2.0)λογω ηδη καλης καρτας γραφικων(ati X800XT-PE)σε agp,και τελος το enermax 480 coolergiant.Ηθελα να σας κανω την παρουσιαση του μαζι με τις μνημες που θα αγορασω(geil one 2x512)αλλα λογω ελειψεως χρηματων αυτο θα αργησει λιγο.Εντυπωσεις απο την κατασταση σε σχεση με πριν αναφερω : Σε ενα αρχειο Video 3.7 giga ηθελα περιπου 3 ωρες για να μου το ετοιμασει σε dvd με το ulead video studio 9 και δεν ειχα την δυνατοτητα να κανω αλλα πραγματα γιατι το συστημα "ταβανιαζε".Τωρα με το ιδιο αρχειο στο ιδιο προγραμμα ο χρονος ειναι λιγοτερο απο 2 ωρες και κανει και οτι αλλο θελεις χωρις τον παραμικρο δισταγμο,που να ειχε και τις geil one επανω....

Link to comment
Share on other sites

τώρα που είναι καινούργιο και δεν έχει "ψηθεί" πρέπει να το δοκιμάσεις στο oc, όσο για τις μνήμες βάλτες με διαιρέτη ώστε να δεις τα όρια του επεξεργαστή σου και αφησε τες έτσι μέχρι να έρθουν οι καλές.

Link to comment
Share on other sites

Οχι deludas.Ο ενας λογος ειναι οτι ειναι καινουργιο και το λυπαμαι και ο αλλος ειναι οτι οι μνημες που εχω τωρα δεν σηκωνουν πολλα πολλα,max 218.

Μην τον λυπασε, δεν ειναι για λυπηση αλλα για λιωσιμο αυτοι οι επεξεργαστες ασε που θα δεις και διαφορες στην αποδωση του pc σου. Μετα το o/c δωσε και αποτελεσματα μετρισεων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.