Jump to content



Θολη οθονη


perix7

Recommended Posts

Εδω και 2 μερες η οθονη του υπολογιστη ειναι θολη και μετα βιας μπορει καποιος να κοιταει για πανω απο 5 λεπτα.

Εβγαλα την οθονη και την δοκιμασα στο pc ενος φιλου και εδειχνε μια χαρα....εχω μια fx-5200 και σκεφτομε μηπως το προβλημα ειναι η καρτα...δοκιμασα και αλλους drivers αλλα το ιδιο.................καμια ιδεα??????? :102: :102: :102: :102:

post-2517-1442174258,1996_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οταν φορτωνει τα windows δεν καταλαβαινω να εχει θολουρα και στην αρχη οταν μπαινω ειναι λιγο αλλα οσο παιρναει η ωρα χειροτερευει........δοκιμασα και σε αλλεσ αναλυσεις και επαιξα με τα hz αλλα το ιδιο................cleartype????

Link to comment
Share on other sites

άμα είναι μονο στα γράμματα δόκιμα να κανεις το εξής....Δεξί click στο desktop>ιδιότητες>εμφάνιση>εφέ>και εκεί που λέει μέθοδος στρογγυλοποισης τον άκρων στις γραμματοσειρές οθόνες πατα τυπική και όχι clear type...Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν κατάλαβα και πολύ καλά την εικόνα...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συγγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση αλλα υπήρχαν αρκετοί λόγοι γίαυτή................λοιπόν δοκίμασα ότι μου είπατε εδώ αλλα τίποτα δεν έγινε και τελικά την πήγα σε άλλον ηλεκτρονικό και μου είπε ότι είχαν κουνηθεί κάποια τραντζίστορ της οθόνης...................την πήρα σπίτι μόλις πριν 10 μέρες και είναι ok.................thank'σ all..............

Link to comment
Share on other sites

Αφού η θολούρα αποτυπώνεται στην εικόνα που έβαλες στο πρώτο σου post αυτό που μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν φταίει η οθόνη αλλα κάτι άλλο. Γιατί αν έφταιγε η οθόνη η εικόνα θα ήταν μια χαρά σε μας όταν την ανοίγαμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ρυθμισε το refresh rate πιο χαμηλά, εχω μια παλια iiyama που φτανει και 120hz στα 1280 αλλα πανω απο τα 85 η οθόνη γινεται θολή και χανει και λίγο contrast. Φρόντισε να μην υπάρχουν κοντα της ηχεία, μπριζες, αλλα καλώδια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.