Jump to content



Υπερχρονισμός σε 6600GT


Sir_Dimitris

Recommended Posts

Αγόρασα μια MSI NX 6600GT 128ΜΒ GDDR3 σε AGP και θέλω να μάθω αν αντέχει στο ανέβασμα και πόσο.Το υπόλυπο σύστημα είναι:

Sempron 2800+ (2GHz) με 1GB ram (2x512 Dual 333MHz)

M/B Albatron KX18DS pro

Link to comment
Share on other sites

Την ίδια έχω και εγώ και το μέγιστο που την πήγα είναι 570/1150 αλλά τώρα την δουλέυω σε 560/1100 μην το ξεφτιλίσουμε κι'όλας.....κάνε και το fix στο bios για να δείξει και την θερμοκρασία στους drivers είναι εύκολο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό που λες αλλά αμάνε την δείχνει το μόνο που δεν κατάλαβα είναι ότι μερικές φορές έχει σαν επιλογή να την ανεβάσω και άλλες όχι (μόνο μια φορά την πέτυχα αυτή την επιλογή μετά το format τίποτα με 77.77 και 81 drivers)

Link to comment
Share on other sites

βάλε και το riva tuner από εδώ για να σου δώσει την επιλογή για 3D performance και να βλέπεις και τα ρολόγια στο πάνελ των drivers!(σε 3D ο πυρήνας γίνεται 500 από 300)

την έχω και εγώ μια εβδομάδα περίπου και είμαι ευχαριστημένος!

απο over/king και εγώ τόσο περίπου την έχω πάει:570-1130 και είμαι και σε εξέλιξη!

εγώ είμαι και τυχερός γιατί μου δείχνει και θερμοκρασία χωρίσ να αναβαθμίσω bios και μάλιστα είναι και πολύ καλή σε σχέση με άλλες κάρτες!(σε full overclocking το μέγιστο που πήγε είναι μέχρι 76 βαθμούς και αυτό στο 3DMARK!στα παιχνίδια λιγότερο ανεβάζει!!

και να μην στη δείχνει δεν τρέχει και τίποτα!εύκολο είναι να flashareis το bios!

Link to comment
Share on other sites

Επειδή την έστειλα για αντικατάσταση λόγω προβλήματος υπάρχει περίπτωση αυτή που θα μου στείλουν να μη δείχνει τη θερμοκρασία;Αν είναι τι να κάνω το ΒΙΟS για να τη δείχνει;

Link to comment
Share on other sites

Εσάς τελικά δείχνει την θερμοκρασία είναι καινούργιες μάλλον γι'αυτό...εγώ την πήρα πέρσι το Δεκέμβριο από τις πρώτες που είχε φέρει το e-shop.....και δεν έδειχνε θερμοκρασία....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.