Jump to content

Arxagelos

Premium Members
 • Posts

  2,879
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Μή ορισμένο

Arxagelos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Δεν δουλεύει έτσι η πιστωτική, το ποσό δεσμεύεται ολόκληρο ασχέτως αν εσύ το έβαλες σε 100 δόσεις. Εφόσον έχεις 300€ όριο και έκανες αγορά τα 189€ το νέο σου υπόλοιπο είναι 300-189=111€ Δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να σου λέει πιστωτικό υπόλοιπο για αγορές 111€ και όχι 171€, μάλλον έγινε λάθος από το κατάστημα και μπορεί να στο χρεώσουν ξεχωριστά το 60€ που υπολείπεται αλλά καλύτερα πάρε τηλέφωνο και δες το.
 2. Η 1060 6bg edition με 3gb περισσότερη ram, 128 cuda cores επιπλέον και 1 παραπάνω SMMs / SMXs σε σχέση με την έκδοση των 3gb είναι στην ουσία η 1060Ti. Ξεχάσανε να το αναφέρουν.
 3. Αυτές οι κάρτες έτσι δουλεύουν οταν το φαν είναι στο auto, αμα θες να μην φτάνει σε τέτοιες θερμοκρασίες κατέβασε το sapphire trixx και ρύθμισε το φαν αλλά να ξέρεις οτι θα αρχίσει να ακούγεται περισσότερο.
 4. Ο ασυμβίβαστος θα δώσει τα 1300 για τα 70fpsΟ ρεαλιστής θα δωσει 1000 και θα κλείσει το MS/SSAA για τα 70fps Ο συμβιβαστικός θα ρίξει και γραφικά για να έχει 70fps Ο σταρχιδιστης θα δώσει 400 για κονσόλα για 30 fps. [emoji14] Επιλογές άπειρες διαλέξεις και παίρνεις.
 5. The ‘Async Compute’ fisticuffs between AMD and Nvidia also continues to rumble on, with Hallock stepping into the ring on the matter. “NVIDIA claims "full support" for DX12, but conveniently ignores that Maxwell is utterly incapable of performing asynchronous compute without heavy reliance on slow context switching,” claims Hallock. “GCN has supported async shading since its inception, and it did so because we hoped and expected that gaming would lean into these workloads heavily. Mantle, Vulkan and DX12 all do. The consoles do (with gusto). PC games are chock full of compute-driven effects. “If memory serves, GCN has higher FLOPS/mm2 than any other architecture, and GCN is once again showing its prowess when utilized with common-sense workloads that are appropriate for the design of the architecture.” The list of games supporting DirectX 12 is still a little slim at the moment, but we'd expect plenty more to come out of the woodwork soon. Right now you can look forward to DirectX 12 patches forArma 3 and Ark: Survival Evolved, as well as out-of-the-box support for Ashes of the Singularity,Deus Ex: Mankind Divided, DayZ (Ahh, that makes me chuckle), Fable Legends, Gears of War: Ultimate Edition, Hitman, Sea of Thieves and Star Citizen.
 6. The vast majority' of DX12 games in 2015/2016 are partnering with AMD AMD's Head of Global Technical Marketing, Robert Hallock, took to Reddit, where he said: "You will find that the vast majority of DX12 titles in 2015/2016 are partnering with AMD. Mantle taught the development world how to work with a low-level API, the consoles use AMD and low-level APIs, and now those seeds are bearing fruit". http://www.tweaktown.com/news/47450/vast-majority-dx12-games-2015-2016-partnering-amd/index.html
 7. Να δω παιχνιδι directX12 που θα κανει χρηση αυτου του feature να τρέχει καλύτερα σε ps4 xbox360 παλιότερες καρτες amd του 200€ απ οτι σε nvidia titan και 980ti του 700€-1200€ και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι. Αυτά συμβαίνουν όταν η μια εταιρεία ασχολείται και φτιάχνει low level api's και συνπαρασερνει κολοσους οπως η microsoft και ολόκληρη την βιομηχανία παιχνιδιών ενώ η άλλη ασχολείτο με τρίχες physX gameworks και οτι άλλη μπούρδα μπορεί να πατεντάρει. Φυσικά μέχρι να δούμε τι ισχύει απ ολα αυτα στην πράξη μόνο το μέλλον θα δείξει.
 8. 179$ Θα έχει το moto g 2015 στην έκδοση με τα 1GB-RAM&8GB Storage. Η έκδοση με τα 2GB RAM 16GB storage θα έχει $220.
 9. Η amd δεν αναφέρει κάτι στους 15.6 για το witcher3, στο guru3d λένε οτι κάνει και γι αυτό. Anyway απο ενα τεστ που εκανα καμια διαφορά δεν είχε απο 15.5 σε 15.6. Μια χαρά δουλεύουν σε μένα κανένα πρόβλημα.
 10. Τα κ@λόχαρτα να βλέπουμε στο πάτωμα να κινούνται με το logo της nvidia και τις τρίχες στις ξυρισμένες μασχάλες του πρωταγωνιστή, όλα τ άλλα έρχονται δευτερεύοντα.
 11. Ρε fragma γιατί τρελαίνεσαι και συ και άλλοι με την whql πιστοποίηση? αφού ξέρεις είναι κάτι σαν την πιστοποίηση ISO στις Ελληνικές εταιρείες. Να υποθέσω θα αλλάξεις και την μητρική σου σε λίγο καιρό που θα βγούν τα Windows 10 με μια που θα έχει πιστοποίηση WHQL της microsoft? για να είσαι ψυχολογικά εφησυχασμένος οτι δεν θα σου παρουσιάσει ασυμβατότητες ε?, όπως είναι και οι πράσινοι με τους τελευταίους whql της Nvidia και τον crome ένα πράγμα.
 12. Λογικά θα χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή, και αν κρίνουμε απο τα γραφικά που είδαμε στα trailer δεν βλέπω καμια διαφορά, λογικά θα πάει νερό στο σημερινό hardware. Εδώ τρέχουμε το skyrim full modded με realvision enb και 2k,4k textures με 50-60fps outdoors και δεν θα τρέχει το fallout που θα έχει τα μισά γραφικα? χλομό το κόβω.
 13. Το παιχνίδι θα δείξει τα γραφικά που θα μπορέσουν να σηκώσουν οι κονσόλες σε ικανοποιητικά fps. Μια χαρά 2k & 4k texrures θα βγάλουν οι modders στην pc εκδοση και θα τρέχει νερό το παιχνίδι. Ο μόνος λόγος, ο ΜΟΝΟΣ... είναι για να μην νιώθουν οι κάτοχοι κονσόλας κατωτερότητα σε σχέση με την pc εκδοση. Τα υπόλοιπα είναι απλα δικαιολογίες που στα πλαίσια του marketing που είναι αναγκασμένος να τα πει. Το ίδιο είχε γίνει και με το skyrim που μετέπειτα κυκλοφόρησε το HD texrures pack.
 14. Η FHD ανάλυση διπλασιάζεται σε υψος και πλάτος και απο το συνολο βγαίνει το 4k. Γι αυτο και το σωστότερο imo είναι να λέγεται οτι η 4k είναι 2 φορές η ανάλυση FHD σε υψος, 2 φορες σε πλάτος και στο σύνολο 4ς φορες. [emoji12]
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.