Jump to content



creative 5.1 + 2


r1ddl3r_1

Recommended Posts

Αν και δεν έχω δει τα εν λόγω ηχεία της Creative για να ξέρω τα βύσματά τους κλπ, γενικά τα ηχεία στερεοφωνικού, καλό είναι να τα οδηγήσεις από ξεχωριστό ενισχυτή Hifi. Οπότε στην κάρτα ήχου στην front έξοδο βγάζεις mini-jack σε stereo rca καλώδιο σε κάποια είσοδο του hifi ενισχυτή σου, o οποίος θα οδηγεί τα 2 ηχεία του στερεοφωνικού, και τις υπόλοιπες εξόδους (surround, center, bass) βγάζεις τα αντίστοιχα ηχεία των creative.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να βάλεις δυο "ανταπτορες" (1 σε 2) στα jack που είναι για τα μπορστά ηχεία και πάνω σε αυτόν να συνδέσεις τα ηχεία. Περίπτωση να καούν τα ηχεία του στερεοφωνικού δεν υπάρχει ωστόσο η απόδοση τους θα είναι αισθητά μειωμένη και το τελικό ακουστικό αποτέλεσμα θα σε οδηγήσει τελικά στην αφαίρεση τους. Κέρδος θα έχεις στην ένταση όχι όμως στην ποιότητα η οποια μπορεί και να μειωθεί.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.