Jump to content



AGP VGA αγορά


stendel

Recommended Posts

Πέρασα από e-shop για αγορά καρτούλας SAPPHIRE ATI X850PRO 256MB AGP στα 287 ευρά.

Έχω motherboard AMD64 3200 + ALBATRON K8X800 socket 754 (VIA CHIPSET). O τύπος μου είπε ότι οι ATI δεν "κάθονται" καλά στα VIA και ίσως να είχα πρόβλημα. (Καμιά φορά κάνει γραμμές στην οθόνη)

Δυστυχώς nvidia είχε μόνο ASUS 6600GT 128 MB 128-bit (185euro). Μου είπε όμως ότι θα φέρει σε 7-10 μέρες 6600GT 256MB 256-bit. γύρω στα 230-250 ευρά. (δεν είναι πολλά για 6600??)

Η ερώτησή μου είναι η εξής

- Οντως η ATI έχει τέτοια προβλήματα?

- Έψαξα στο net για 6600gt με μνήμες 256-bit αλλά τζίφος...

Στα 250 euro ποια AGP να πάρω?

ΥΓ. εχω MSI FX5900

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι και τελείως απίθανο να δεις ΑΤΙ να κλοτσάει σε Via....το έζησα με 9800pro σε kt880....τότε που το έψαξα βρήκα αρκετούς ομοιοπαθείς και το συμπέρασμα ήτανε πρόβλημα στον gart του via...άλλοι πάλι δεν τους εμφάνισε τίποτε με ΑΤΙ, σε άλλους ακόμα και σε NVidia παρουσιάσθηκε....θολό το τοπίο και έχει και ένα ρίσκο. Μπορείς κάλλιστα να συνεννοηθείς με τον πωλητή να την δοκιμάσεις και άμα σου εμφανίσει ασυμβατότητα να την επιστρέψεις άθικτη σε άριστη κατάσταση στο κουτί της με όλα τα συνοδευτικά και να σου κόψουνε πιστωτικό, με το οποίο θα αγοράσεις κάτι άλλο (είτε δίνοντας μια διαφορά άμα πας για κάτι πιο ακριβό είτε θα αποκτήσεις ένα ακόμα πιστωτικό με την διαφορά στην περίπτωση που αγοράσεις φθηνότερο). Μέχρι σήμερα, δεν μου το έχει αρνηθεί ποτέ πωλητής σε οποιοδήποτε σοβαρό -όσον αφορά το κομμάτι της αγοράς hardware- κατάστημα (Πλαίσιο, Multirama, e-shop κ.ο.κ.).

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς κάλλιστα να συνεννοηθείς με τον πωλητή να την δοκιμάσεις και άμα σου εμφανίσει ασυμβατότητα να την επιστρέψεις άθικτη σε άριστη κατάσταση στο κουτί της με όλα τα συνοδευτικά και να σου κόψουνε πιστωτικό, με το οποίο θα αγοράσεις κάτι άλλο (είτε δίνοντας μια διαφορά άμα πας για κάτι πιο ακριβό είτε θα αποκτήσεις ένα ακόμα πιστωτικό με την διαφορά στην περίπτωση που αγοράσεις φθηνότερο). Μέχρι σήμερα, δεν μου το έχει αρνηθεί ποτέ πωλητής σε οποιοδήποτε σοβαρό -όσον αφορά το κομμάτι της αγοράς hardware- κατάστημα (Πλαίσιο, Multirama, e-shop κ.ο.κ.).

Ανέφερα το παραπάνω και μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατον. :094:

Επίσης είπε οτι σήμερα μπορεί να σου δουλεύει μια χαρά, και κάποια στιγμή αύριο μεθαύριο να σου κάνει γραμμές σε παιχνίδια ή ακόμα και να σε "πετάει" έξω.

Link to comment
Share on other sites

6800GS AGP βρίσκω μόνο σε PCI-E εκτός και είμαι στραβός :120:

Καλά δεν ήμασταν με την παλιά καλή AGP??

Όλο βρίσκουν πατέντες να μας τα αρπάζουν..

θα βγει σε agp 8x η 6800gs, αν περιμένεις λίγο....

http://www.guru3d.com/news.html#3436

Link to comment
Share on other sites

θα βγει σε agp 8x η 6800gs, αν περιμένεις λίγο....

http://www.guru3d.com/news.html#3436

Γι' αυτό στο είπα και εγώ. Καλό θα ήταν να περιμένεις γιατί αυτή τη στιγμή δύσκολα θα βρεις με 200 κάτι που να σε καλύπτει.

Link to comment
Share on other sites

γιατι δεν ψαχνεις για μεταχειρισμενη 6800GT ή X800XT καπου στα 250 ευρω με εγγυηση φυσικα ωστε να εισαι καλυμενος? Σιγουρα θα ειναι καλυτερη επενδυση απο το να δωσεις 230 ευρω για 6600GT με 256MB.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.