Jump to content

Atitool Problem

Theo.gr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όταν κάνω scan for artifacts με το Atitool μετά από ένα χρονικό διάστημα ο υπολογιστής παγώνει και το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι reset.

Είναι φυσιολογικό?

Όταν κάνω scan for artifacts με το Atitool μετά από ένα χρονικό διάστημα ο υπολογιστής παγώνει και το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι reset.

Είναι φυσιολογικό?

Φυσιολογικο δεν ειναι παντως εχει να κανει με θερμοκρασιες.Αν η καρτα σου επιτρεπει να δεις θερμοκρασια postαρε την.

Scan artifacts σε τι συχνοτητα πυρηνα και μνημων ? Να υποθεσω με την 850pro ???

Το find max core/mem ξερω οτι εχει προβληματα . Αλλα για το scan for artifacts δεν το εχω δει/διαβασει πουθενα .

Η θερμοκρασία της όταν κάνω scanning είναι γύρω στους 85. Οι χρονισμοί είναι οι default. Μήπως φταίει το Atitool επειδή είναι beta? Μια μέρα που έπαιζα most wanted η κάρτα έφτασε στους 95 (όταν βγήκα στην επιφάνεια εργασίας, οπότε μέσα στο παιχνίδι οι θερμοκρασία θα ήταν υψηλότερη. Μήπως η ψύχτρα δεν πατάει καλά πάνω στην κάρτα?)

Στο atitool σου δινει τη δυνατοτητα η καρτα σου να πειραζεις τον ανεμιστηρα ??? Βαλτον στο 100% αν μπορεις .

Στο κουτι σου υπαρχει σωστη ροη αερα ?? Βαλε και εναν 12αρη ανεμιστηρα να ριχνει πανω στην καρτα απο μια μερια , να δουμε μηπως βοηθησει .

Αλλα 95 βαθμοι , σα να ειναι πολλοι.

Και εμενα ρε παιδια η Χ1600χτ βαραει κατι 90αρες...Και ειναι του κουτιου.Γενικα εκει κυμαινονται οι θερμοκρασιες για ατι?

Σορρυ για το Off topic

Η X1800XL που εχω , 90αρες πιανει μονο οταν της ανεβασω αρκετα το Vgpu . Απο 1.075V που ειναι default στα 1.3V . Με 1.075V απο οτι θυμαμαι εφτανε 70 .

Προσφατα εβαλα και μια zalman , οποτε πανω απο 70 δε φτανει ποτε.

Την κάρτα την χτυπάει ένας 120. Όταν μου έφτασε στους 95 το κουτί ήταν ανοιχτό. μάλλον χρειάζομαι αλλαγή ψύχτρα.

ειναι καθαρα θεμα θερμοκρασια!!!το παθενα κεγω με την χ800 χτ pe οταν την ειχα με αερα και εδινα πολυ ρευμα!!!αυτη η θερμοκρασια ειναι υπερβολικα μεγαλη οποτε κοιτα για αερισμο κουτιου!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.