Jump to content



Πρόβλημα με το boot!


lou.nick

Recommended Posts

Καλώς ήρθα... καλώς με βρήκατε και όλες οι ευχές μαζί!!! Καλως σας βρήκα κι εγώ! Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα... (Αν δεν είχα δεν θα εστελνα εδώ εξάλλου...) Αλλαξα κουτί στο PC και έβαλα και ένα δισκο. Έπειτα από την αλλαγή του κουτιου και εχοντας ακολουθήσει τις οδηγιες εγκαταστασης και καλωδιωσης οταν ανοιγει το μηχανημα δεν ανοιγει η οθόνη (εννιωτε κανει ηχο και για Parity Error). Επίσης παρατήρησα οτι ουτε το drive λειτουργεί. Γενικα δεν εχω PC με λίγα λογια. Ξέρει κανεις να μου πει που μπορεί να ωφείλεται αυτό το μπάχαλο???

Ευχαριστώ!!!

Link to comment
Share on other sites

Άρχισε ν αφαιρείς λίγο λίγο hardware έως ότου μείνεις με τα βασικά (cpu-mobo-μνήμες-vga) να δεις μήπως κάτι σε φρενάρει. Εάν ούτε τότε σου postάρει, βγάλε και τα εναπομείνοντα έξω και δούλεψέ τα εκτώς κουτιού.

Link to comment
Share on other sites

Όπως είπώθηκε πιο πάνω, άσε μόνο τα βασικά , κάρτα γραφικών και μνήμες. Αν δεν σου ξεκινήσει θα πρέπει να τα ξυλώσεις όλα και να βγάλεις την μητρική έξω από το κουτί και να την δοκιμάσεις απο εκεί.Αν ξεκινήσει θα πρέπει να ελεγξεις τις βάσεις που έβαλες στο κουτί και να δείς μήπως καμμία βραχυκυκλώνει γιατί είναι σε :102: λάθος μέρος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Φίλε Greek συμμερίζομαι και εγώ την περιέργειά σου. Πιστεύω πως κάθε thread είναι σαν μία ταινία: ξεκινάει, εξελίσσεται και τελικά τελειώνει. Είναι κρίμα να έχεις δει όλη την ταινία και να χάνεις το τέλος.

Δηλαδή καλό είναι αυτός που άρχιζει κάποιο thread να το κλείνει κιόλας λέγοντας και στους υπόλοιπους ποιά λύση τελικά δούλεψε, ή τι έφταιγε κτλ και φυσικά να δίνει και τα εύσημα στους συνομιλητές του για την βοήθειά τους. :014:

Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν θα μάθουμε νεότερα (ο φίλος από ότι φαίνεται εγγράφηκε μόνο για ανοίξει το thread και εξαφανίστηκε) :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Εφοσον έχει περάσει διάστημα μεγαλύτερο του μήνα χωρίς καμία απάντηση, το θέμα πλέον δεν ανήκει στην κατηγορία επείγοντα περιστατικά και κλειδώνει.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.