Jump to content



συμβατότητα μνημων διαφορετικών brand names.


mihpao

Recommended Posts

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι σχετικα με τις μνήμες του pc μου?

Εχω πάνω 256 ddr στα 266 Mhz και θέλω να προσθέσω ακόμα 512 ή 1024 Mb.

Αυτο που με απασχολεί είναι αν μπορω να προσθέσω μνήμη διαφορετικής μαρκας απο αυτη που ειναι η μνήμη μου χωρις (ιδια συσχνοτητα παντα) χωρις να μου δημιουργήσει προβλημα είτε στην motherboard είτε να μου κάψει τις μνήμες????

αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.

Ευχαριστώ. :102:

Link to comment
Share on other sites

δεν παιζει προβλημα ασυμβατοτητας απ οσο ξερω εκτος και αν πεσεις σε καποια συγκεκριμενη περιπτωση.Να σου καψει τις μνημες αποκλιεται...στην χειροτερη να μη δουλεψουν μαζι

Link to comment
Share on other sites

αν έχει τρείς βάσεις για ram τότε δεν παίζει σημασία για διαφορετικές μάρκες . Αν όμως έχει τέσσερεις τότε μπορείς μέχρι δύο διαφορετικές μάρκες.

:017: Το εξηγείς λίγο αυτό!!!

Υπάρχουν περιορισμοί στα 4 slots π.χ. στις gigabyte με το nf2 και dual channel αλλά δεν έχω ακούσει πουθενά τον ορισμό που δίνεις!

Φίλε mihpao, τι σύστημα έχεις;

Είναι απαραίτητο να γράφεις στα post σου ότι σχετικό μπορεί να βοηθήσει (ή έστω το σύστημα σου στην υπογραφή) έτσι ώστε να αποφεύγονται περιττές ερωτήσεις που είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε για να σε βοηθήσουμε.

Αυτό τουλάχιστον που μαντεύω είναι ότι από τη στιγμή που το σύστημα σου λειτουργεί με 266 bus είναι παλιό και το stick του 1Gb πιθανόν να μην λειτουργήσει ή τουλάχιστον να χρειάζεσαι bios update…

Link to comment
Share on other sites

Supports DDR 333/266/200 up to 2GB Memory

Available with 2 DIMM slots supporting up to 2GB of DDR333/DDR266/DDR200 memory, GA-8S650GX provides the highest performance platform with the highest bandwidth (2.7GB/s) mainstream DDR memory solution.

http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8S650GX.htm

Μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Το κάθε dimm υποστηρίζει μέχρι και 1 Gb ram.

Μπορείς να πάρεις αν θέλεις ένα dimm του ενός GB ώστε αν τύχει κάποια ασυμβατότητα να βγάλεις το 256 και να μείνεις με τα 1024 Mb. Την διαφορά ούτε που θα την καταλάβεις για να μη σου πω ότι θα είναι και καλύτερα να αφήσεις το καινούριο dimm που αν είναι πχ PC3200 στα 266MHz θα δουλεύει με καλύτερα timings, και αν θες μεταγενέστερα βάζεις άλλο ένα 1024άρι…

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο forum… :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.